Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Og Langsommere Stofskifte?

Kaffe er kendt for at øge energi-niveauer og bekæmpelse af træthed, men det øger energi udgifter, så godt, hvilket betyder, at det hjælper dig med at forbrænde flere kalorier. Snarere end at bremse dit stofskifte, øger det. Selvom det ikke er et mirakel drikke til vægttab, det kan være en fordel vægt tab bestræbelser. Spørg din læge, hvis og er sikkert for dig, hvis du er på medicin eller har en medicinsk tilstand.

Koffein Øger Dit Stofskifte

Videnskaben har længe vidst, at kaffe giver dit stofskifte et løft. I en skelsættende undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" i 1980, fandt forskerne, at koffein i kaffe øger stofskiftet i mennesker, uanset deres vægt. I denne undersøgelse, effekt på stofskiftet varede 3 timer efter indtag af koffein. De fandt også, at koffein drønede fedt oxidation i ikke fede-mennesker, hvilket betyder, at kroppen haner i mere oplagret fedt til energi, når du drikker kaffe.

Chlorogensyre og kaffesyre Hastighed Op fedtstofskiftet

En undersøgelse offentliggjort i "Food and Chemical Toxicology" i 2010 set på virkningerne af to stoffer, der findes i kaffe -- chlorogensyre og kaffesyre -- på stofskiftet i mus. Selv om forskerne ikke kan være nogle af de virkninger, de ville have i mennesker, begge forbindelser, men chlorogensyre til en mere betydelig grad øget fedtforbrændingen i fede mus fodret med en høj-fedt diæt. I forhold til placebo-gruppen, musene under chlorogenic og caffeic syrer tabte i vægt og fedtmasse, og oplevet en reduktion i kolesterol og triglycerid-niveauer.

Vægt Tab Virkninger af at Drikke Kaffe

Dit stofskifte bekymringer, din krop er omdannelsen af mad til energi-jo hurtigere dit stofskifte, jo mere energi du forbrænder. Jo mere energi du forbrænder, jo mindre der bliver lagret som fedt. Når du forbrænder flere kalorier end du spiser, ved at træne mere og spise færre kalorier, du er i stand til at tabe sig. Ved at fremskynde din metabolisme, og kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier på den samme mængde tid, uanset om du hviler eller motion.

Mulige Bivirkninger og Koffein sikkerhedsoplysninger

Koffein er sikkert, når det indtages i moderate mængder, der anses for 200 til 300 mg dagligt. Den gennemsnitlige 8-ounce kop kaffe og har 100 milligram koffein. Men mængden varierer afhængig af mærke af kaffe og styrke, som den er brygget -- det er, forholdet mellem kaffe, vand. At drikke koffein til overskud ved at have 10 kopper kaffe dagligt ville være farlige og skadelige for din sundhed. Bivirkninger af koffein kan omfatte øget puls, øget vandladning, søvnløshed, rastløshed, kvalme og opkastning, rysten, angst og depression.

Om Forfatteren

Karen McCarthy er en sundheds-entusiast med ekspertise inden for ernæring, yoga og meditation. Hun øjeblikket studier ved Institut for Integrativ Ernæring og har været at skrive om ernæring siden 2012. Hun er mest passioneret omkring vegetarisme og veganisme og elsker at fremme de sundhedsmæssige fordele ved at spise frugt og grøntsager.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære