Sund Kost >> Andre

Og: Brygning for Din Krop

Oversigt

Kaffe er den mest forbruges drikkevarer på verdensplan andet end vand; men de sundhedsmæssige fordele og risici af forbruget er stadig kontroversielle. Mens kaffe kan reducere risikoen for at udvikle type 2-diabetes, forbedre bronkitis symptomer, og reducere forekomsten af karsprængninger, overforbrug kan føre til sådanne sundhedsmæssige risici, som binyrerne træthed, forhøjet kolesteroltal og kronisk dehydrering.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvordan Virker Koffein Arbejde?

Koffein er en methylxanthin, et naturligt forekommende stof, der har en lignende struktur til et kemisk stof i kroppen, der hedder adenosin. Adenosin hjælper dig med at sove ved at binde sig til receptor celler i hjernen for at mindske det centrale nervesystem aktivitet. Når du indtager en kop kaffe, koffein molekyler binder sig til disse receptorer i cellerne og forhindre, at adenosin fra bindende, reducere træthed og øget årvågenhed.

Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images

Ikke Drikke Kaffe Frigive Insulin?

Når du spiser en kulhydrat-holdigt måltid, din bugspytkirtlen udskiller insulin i blodet til transport af overskydende sukker fra blodet til vævene såsom dine muskler og lever. Og er rig på polyfenoler, en bred gruppe af fytokemikalier, der øger frigivelse af insulin i respons til et måltid, og falde faste insulin niveauer, og dermed forbedre insulin følsomhed. 2005 review, offentliggjort i "Journal of the American Medical Association", der viste en sammenhæng mellem almindelig kaffe forbrug og en reduceret risiko for type 2-diabetes i over 193,000 enkeltpersoner.

Billeder.com/PhotoObjects.net/Getty Images

Virker Og Påvirker Binyrer?

Binyrerne producerer mange hormoner, herunder kortisol og adrenalin, som aktiveres ved høj-stress situationer. Koffein i kaffe er en central nervesystem nydelsesmiddel, og øger binyrerne sekretion af cortisol og adrenalin. Overdreven og forbrug kan føre til binyrerne udmattelse, hvilket kan resultere i en overdreven træthed, nedsat immunsystem-funktion, humørsvingninger, vægtstigning, hud problemer, og muskel-og knoglesvind.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Og Påvirke Kreatin?

Din krop syntetiserer kreatin fra aminosyrer i kroppen, og nogle atleter tager kreatin kosttilskud for at øge muskelmasse og styrke. Nogle forskning, som en undersøgelse fra 1996, der er offentliggjort i "Journal of Applied Physiology," viser, at koffein i kaffe blander sig med den præstationsfremmende effekt af kreatin. Nyere undersøgelser ikke finder nogen påvirkning af moderat indtag af koffein sammen med kreatin.

Thinkstock/Comstock/Getty Images

Kan Og Påvirke Bronkitis?

Koffein i kaffe er magen til den bronkodilaterende medicin theophyllin, der er truffet for at åbne op for den lunge, luftveje og afhjælpe bronkitis. En gennemgang af flere studier viste, at små mængder af koffein kan forbedre lungefunktionen for fire timer. Men, hvis du har en alvorlig bronkitis, mængden af koffein vil du nødt til at lindre symptomerne kan være for stor.

Thinkstock Images/Comstock/Getty Images

Hvordan Virker Og Påvirker Kolesterol?

Kaffebønner og ufiltreret brygger såsom fransk presse kaffe indeholder et stof kaldet cafestol, en potent kolesterol-øgende agent. En undersøgelse fra 2005, offentliggjort i Journal of Nutrition viste, at raske personer viste, at 18 procent stigning i serum kolesterol efter fem ugers indtagelse af kaffe olie, der indeholder cafestol. Selv fjerne koffein ikke fjerne cafestol, ved hjælp af et papir filter til at gøre din bryg gør.

Dynamisk Grafik Gruppe/Dynamisk Grafik Gruppe/Getty Images

Ikke Drikke Kaffe Påvirker Bihulerne?

Koffein kan opføre sig som en vasorestrictor, hvilket betyder, at det krymper i blodkarrene. Hvis du har bihule betændelse, drikke kaffe kan hjælpe med at reducere hævelse af blodkar i bihuler og indånding af damp fra varm kaffe kan give sinus relief. Men koffein har også vanddrivende egenskaber, hvilket betyder, at det øger vandtab fra kroppen. Således overdreven og forbrug kan dehydrere dig og føre til tør bihuler og øget trafikbelastning.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Og Hjælpe Spider Vener?

Koffein er vasorestrictor egenskaber gør det til en populær ingrediens i hjemmelavet scrub opskrifter til spider eller åreknuder, som bruger kaffegrums til at mindske deres udseende. Men vasorestrictor effekter af jorden og krat er relativt kortvarig, og vil ikke fjerne karsprængninger helt, så du bliver nødt til at anvende krat regelmæssigt.

Om Forfatteren

Gina Battaglia har skrevet professionelt siden 2006. Hun fungerede som assisterende redaktør for "International Journal of Sports Medicine" og medforfatter til en rapport, der blev offentliggjort i "Journal of Strength and Conditioning Research." Battaglia afsluttet en Doktor i Filosofi i bioenergetics og motion videnskab på East Carolina University og har en Master of Science i biokinesiology fra University of Southern California.

ADVERT

Mest populære