Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan at Rengøre Fødevarer for at Undgå at bruge Pesticider

Det er ingen let sag at undgå pesticidrester på fødevarer, medmindre du køber økologiske fødevarer. Men økologiske fødevarer kan være pebret. Rengøring af pesticidrester fra fødevarer, der tilføjer et par minutter til din prep tid, men resulterer i sundere fødevarer. Du behøver ikke at bruge dyre skylninger eller sæber til at rense produkter; plain eller destilleret vand vil gøre.

Vask Grundigt

Et par hurtige afleveringer under rindende vand ikke er nok til at fjerne de fleste pesticidrester. Skyl frugt og grøntsager under rindende vand ikke er mere end 10 grader koldere, end det producerer, Colorado State University Extension antyder. Skylle i mindst 30 sekunder, gnide huden med fingrene, hvis huden er sart eller med en børste, hvis huden er hårdere at fjerne rester. Iblødsætning at fjerne pesticider er ikke så effektive som skrubbe under rindende vand, United States Environmental Agency rapporter. Men for at producere, som det er svært at skrub grundigt med en børste på grund af sin form eller antallet af revner og sprækker, den har, som blomkål, broccoli eller salat, lægges i blød i et til to minutter i koldt vand, University of Maine Cooperative Extension antyder. Vask skrøbelige frugt såsom bær i et dørslag under rindende vand ved hjælp af et køkken vandhane spray vedhæftet fil.

Vask af Fødevarer med Skræl

Hvis du planlægger at skrælle frugt og grøntsager, du måske ikke synes du har brug for at rense huden. Men pesticid-rester på ydersiden af huden kan gennemføres på overfladen af den kniv, som du bruger til at skære producere til frugten inde. Selv hvis du planlægger at fjerne skræl, krat ydersiden med en ren vegetabilsk børste. Køre din børste gennem opvaskemaskine regelmæssigt for at fjerne alle bakterier.

Tørre, Før Du Spiser

Grundig tørring dit producere efter vask og før du spiser, kan du fjerne pesticidrester og gør det sikrere at spise. Brug en ren papir eller en klud håndklæde, hvis du tørring af salat, bruge en salat hjulet for at fjerne overskydende væske. Tør producere grundigt, før du gemmer.

Undgå Sæbe og Særlige Skylninger

Brug ikke sæbe, opløsningsmidler eller blegemidler til vask producere til at fjerne pesticider; de kan indeholde stoffer, der ikke er sikre at spise, og kan også ændre smagen af de råvarer. Under vaskeprocessen, små mængder kan indtaste frugt. Vegetabilsk skylninger, som markedsføres for at fjerne flere pesticidrester og bakterier i at producere, er ikke noget mere effektivt end at dase i, meget rent, koldt postevand eller destilleret vand, en undersøgelse foretaget ved University of Maine fundet.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære