Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan at Rengøre oksehjerte

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret 17 December 2018

Selv om indmad er ikke populære i Usa, nedskæringer, som oksehjerte er billige, fulde af smag, hurtig madlavning og alsidig. Oksehjerte er lav i fedt og mættet fedt og samtidig være en glimrende kilde til protein, vitamin B-12, riboflavin, jern, selen og kobber. Nøglen til at afgive tilbud, velsmagende oksekød hjerte, er at rengøre og trim orgel ordentligt, før madlavning. Planen om en hel 3-pund kogte oksekød hjerte, der tjener mellem seks til otte personer. På trods af sin lave fedtindhold, oksehjerte er højt kolesterol med 180 milligram i en 3-ounce servering. Forbruge oksekød hjertet kun lejlighedsvis, især hvis du har en historie af hjertesygdom eller forhøjet kolesterol.

Trim Fedt

Brug en tynd, skarp kniv til at skære fra den sølvfarvede hud, der dækker oksehjerte, så fjern som meget synligt fedt som muligt fra hjertet ydre overflade. Hvis hjertet, du har købt ikke allerede er blevet delt i to stykker, skær det åbne, så nok i den ene side af det kød, der er knyttet, så kan du sprede to dele af hjertet fra hinanden, butterfly-stil. Oksehjerte kan have store lommer af fedt på indersiden; skære disse ud og fjerne dem. Hvis du ønsker, Serious Eats hjemmeside anbefaler at gemme fat og gøre det til talg til senere brug.

Fjern Bindevæv

Et oksehjerte vil have en række oplagte stykker af bindevæv, der er knyttet til det-på indersiden og ydersiden -- lige fra ventilen flapper til sener gummiagtig tubelike hjertekamrene, siger fødevarer forfatter Michael Ruhlman. Med en skarp kniv, skære dem ud og kassere dem. Du behøver ikke at bekymre dig om at slippe af med, hver bit, men dit mål bør være at ende op med kød, der er så slank og gratis ekstra, ubehageligt sej stykker, som du kan styre.

Vask Ud i Blodet

Ifølge forfatter Leanne Ely, at skrive om at Spare Middag hjemmeside, oksehjerte vil koge op bedre, hvis du fjerner så meget overskydende blod fra det organ, som du kan. Efter trimning af oksehjerte, skyl den under kølige rindende vand, og derefter placere den i en skål eller beholder, der fyldes med koldt, saltet vand i op til en halv time. Ely siger, at dette saltvandsbassin vil hjælpe kød miste alt det blod, der forbliver i hjertet væv. Tag hjertet og kassere alt vandet.

Giv Det en tur

Hvis du er presset for tid, kan du bruge oksekød hjertet i opskrifter, umiddelbart efter det er blevet fjernet fra saltvandsbassin. Men for mere mørt kød, som også er renset for den kraftige lugt, der er forbundet med orgel nedskæringer, lægges oksehjerte igen, denne gang i en blanding af vand og æble cider eddike. Ely foreslår, at du bruger omkring 1 kop æble cider eddike til en hel okse hjerte. Submerse hjertet i eddike sammen med en lille mængde vand og gør det muligt at forblive i køleskab i op til 24 timer. Når du er klar til at lave mad, og kassér at suge væske og dup kødet tørt, før du bruger.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære