Sund Kost >> Kost

Er Kanel Og Honning, som er Godt for Dig?

Kanel og honning krydre tærter og forsøde kiks, men de kan også øge din sundhed og mindske din risiko for at udvikle visse kroniske sygdomme. Begge har været brugt i århundreder som folkemusik retsmidler for forskellige lidelser. Kanel og honning, som er lækker og sundt på deres egne, men sætte dem sammen og du får en dobbelt portion af sundhedsfremmende fordele. Men når det kommer til honning, vil du ønsker at vælge klogt og begrænse dine portionsstørrelser.

Kanel og Diabetes

Kanel hjælper med at sænke din risiko for at udvikle diabetes, ifølge forskere på Western University of Health Sciences. Offentliggjort i September-oktober 2013-udgaven af "Annals of Family Medicine," deres undersøgelse undersøgt virkningerne af forbrug af 120 milligram per deciliter af kanel til 6 gram per deciliter af kanel for fire til 18 uger. Resultaterne viste, at alle doser betydeligt lavere fasting blod sukker niveauer. Som en ekstra bonus, kanel forbrug også betydeligt lavere triglycerid niveauer og LDL, eller dårlige kolesterol niveauer, der er rejst god eller HDL-kolesterol og sænket den totale kolesterol. På grund af den evne kanel til at sænke blodsukkeret, tale med din læge, før du gør det til en del af din regelmæssige kosten rutine, især hvis du er i øjeblikket på diabetes medicin.

Kanel og Kræft

Forskere fra Gwangju Institut for Videnskab og Teknologi i Korea testet kanel ekstrakter mod flere typer af kræftceller, herunder melanom, lymfom, livmoderhalskræft og tarmkræft. Undersøgelsen, som blev offentliggjort i juli 2010-udgaven af "BMC Cancer," rapporterer, at forbindelser fra kanel bekæmpe kræft tumorer og indlede død af kræft celler. Forskere konkludere, at kanel uddrag bør betragtes som et middel til behandling af forskellige former for kræft.

Honning

Antioxidanter er stoffer, der bekæmper skader i kroppen forårsaget af frie radikaler -- kemikalier, som kan skade sunde celler og DNA, der kan føre til, at flere kroniske sygdomme. Honning, der er spækket med antioxidanter-stoffer, ifølge en undersøgelse i April 2012-udgaven af "Molekyler." Forskerne rapporterer, at honning udstiller antioxidant egenskaber, som gavner helbredet af leveren, nyrerne, bugspytkirtlen og tarmkanalen, og at honning, der bør anses for at være en agent i behandling af sygdomme forårsaget af oxidativt stress i disse organer. Honning er også rapporteret til at beskytte leveren, sænke blodtrykket og reducere blod-sukker niveauer.

Risiko for Diabetikere

Honning indvirkning på blodsukkerniveauet er ikke entydige, så hvis du holder øje med dit blod sukker eller har været diagnosticeret med diabetes, begrænse din brug af honning og tale med din læge, før du tilføjer det til din kost. En undersøgelse i November 2009 udgave af "International Journal of Food Sciences and Nutrition" rapporter om, at når testet hos diabetikere, honning, der produceres af en stigning i A1C niveauer; højere A1C niveauer afspejler fattigere blodsukker kontrol. Forskere anbefaler diabetikere at bruge honning med forsigtighed.

Sætte Det Hele Sammen

Hvis du køber kommercielle honning fra en hylde i din købmand, er der gode chancer for, at der er ingen næringsstoffer tilbage i den. November 2011 rapport "fødevaresikkerhed Nyheder", forklarer, at de fleste kommercielle honning leverandører har filtreret ud af pollen-en proces, der også fjerner næringsstoffer. Køb din honning fra en lokal helsekost butik, eller endnu bedre, en biavler, der lever tæt på dit geografiske område. De fleste lokale biavlere simpelthen filter deres honning til at fjerne snavs -- forlader næringsstoffer intakt.

Om Forfatteren

En certificeret kostvejleder, der bestod i health, fitness og ernæring, Traci Vandermark har været at skrive artikler i hendes speciale felter, siden 1998. Hendes artikler har optrådt både online og på print i publikationer såsom Simple Overflod, "Catskill Land Magasin," "Fugle og Blomster," "Hættepåsættere" og "Land" Opdagelser."

Foto Credits

  • Eising/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære