Sund Kost >> Kost

Gør Chrom Hjælper Metabolisere Sukker?

Chrom er et vigtigt spormineral, at din krop kræver i små mængder. Dette mineral er involveret i virkningen af hormonet insulin, der hjælper med at transportere sukker og andre næringsstoffer fra blodet til dine celler. Tilskud af chrom vil hjælpe med at sikre din krop opretholder passende niveau til at behandle sukker optimalt.

Fordele

Forskere har identificeret chrom som en begrænsende faktor i glukose tolerance, ifølge Office for Kosttilskud. Chrom øger virkningen af hormonet insulin, der giver din krop til at kontrollere blodsukkeret og fornyelse næringsstof forsyninger af din krops celler. Utilstrækkelige niveauer af chrom kan føre til en udvidelse af blodsukker, triglycerider og kolesterol, og forøge din risiko for fedme, type 2-diabetes og hjertesygdom, ifølge University of Maryland Medical Center.

- Mangel og Passende Indtagelse

Men sandt chrom-mangel er sjælden, mere end 90 procent af den Amerikanske kost kan ikke levere optimale niveauer af chrom, ifølge UMMC. Det AMERIKANSKE Institute of Medicine anbefaler, at voksne indtager mellem 20 og 30 mikrogram chrom dagligt, og gravide og ammende kvinder, der kræver mere. Derudover, mennesker, der indtager store mængder af kulhydrater, og dem, der motionerer regelmæssigt, kan kræve, chrom, der overstiger denne.

Fødevarer med Chrom

Frugt, grøntsager, kød og fuldkorn indeholder betydelige mængder af chrom. Men, jordbundsforhold og animalsk kost kan ændre mængder af chrom i disse fødevarer. Broccoli, druesaft og rødvin indeholder de største mængder af chrom, ifølge Office for Kosttilskud. En 1/2-cup servering af broccoli indeholder 11 mikrogram chrom, et glas druesaft 8 mikrogram og et glas rødvin indeholder mellem 1 og 13 mikrogram.

Kosttilskud

Flere former af chrom sælges som kosttilskud for at hjælpe med at kontrollere blodsukkeret. Selv om der er beviser til støtte for dette, er det uklart, om chrom vil have en fordel, når du modtager tilstrækkelige mængder. Chrom indgår også i mange multivitaminer. De fleste undersøgelser, der administreres 200 mikrogram chrom tre gange dagligt for at se fordele fra supplering.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære