Sund Kost >> Kost

Kolesterol Venlige Kylling

Kylling er en masse mere for det, end bare smag og alsidighed, fordi det også kan være et lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold tilføjelse til ethvert måltid. Når du vælger den rigtige klip af kylling, og du vil også indtage en god dosis af protein uden at spise usundt mængden af kolesterol. Den gennemsnitlige raske, voksne bør ikke have mere end 300 mg kolesterol pr dag, i henhold til MayoClinic.com.

Kylling

Mængden af kolesterol du indtager fra en portion kylling, afhænger af, hvilken del af den kylling, du foretrækker. 3,5 ounce servering af hvidt kød kyllingebryst indeholder 85 mg kolesterol, der er omkring 28 procent af din daglige grænse. Den samme servering af mørke kød fra kylling lår indeholder 135 mg kolesterol, eller 45 procent af din daglige grænse. Hvis du nyde den sprøde konsistens og fyldig smag af kylling huden, vil du forbruge endnu mere kolesterol. En ounce af kylling huden indeholder 37 mg kolesterol, som er 12 procent af din daglige grænse. Spring indmad, fordi de er højt kolesterol. For eksempel, en ounce af kogt kylling lever indeholder 160 mg kolesterol, hvilket er mere end halvdelen af dit daglige grænse.

Madlavning Metoder

Den måde, du forberede din kylling indflydelse på, hvor meget kolesterol, det indeholder, også. Hvis du bage eller stege din kylling med kun urter, krydderier og krydderurter, du ikke vil tilføje yderligere kolesterol til dit måltid. Hvis du svits det i smør, hver spiseskefuld tilføjer 31 mg kolesterol. Swap smør, oliven olie, og du vil ikke tilføje nogen kolesterol til din stegt kylling. I virkeligheden, oliven olie faktisk kan hjælpe med at sænke dit kolesterol. Grillet kylling penslet med olivenolie i stedet for smør er også en lavere-kolesterol forberedelse.

Add-ins og Ingredienser

De ingredienser, du kan tilføje til din kylling måltid kan forbedre den ernæringsmæssige værdi af fødevarer, men nogle kan også øge kolesterol indhold. Grøntsager indeholder ikke nogen kolesterol, og de kan hjælpe du sænke din samlede kolesterol niveauer, også. Drys et stykke kogt kylling med hakkede nødder, såsom pistacienødder, cashewnødder eller macadamia nødder. Spise en ounce eller så af nødder hver dag, kan hjælpe med at sænke dit kolesteroltal, og de nuts i sig selv ikke indeholder nogen kolesterol. Pass på cremet saucer, smør og svinefedt, fordi de vil køre op kolesterol indholdet af din kylling betydeligt.

Overvejelser

Hvis din læge har anbefalet, at du følger en lav kolesterol kost, du er nødt til at være endnu mere omhyggelig, når du spiser kød såsom kylling. Nogle mennesker, efter at en lav kolesterol kost er begrænset til 200 mg eller mindre om dagen. Indtagelse af for meget kolesterol er forbundet med en øget risiko for hjertesygdomme, i henhold til MayoClinic.com, og begrænse dit indtag via kosten, er en måde at bringe dine niveauer ned og forbedre din generelle sundhed. Få masser af motion og spiser fiber-rige fødevarer som fuldkorn, frugter og grøntsager, der kan hjælpe, også.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære