Sund Kost >> Ernæring

Chlorella Vs. Klorofyl

Skrevet af Ler McNight ; Opdateret December 27, 2018

Selv om de er forbundet, er der nogle vigtige forskelle mellem chlorella og klorofyl. Chlorella er en type alge og klorofyl er det stof, planter bruger, sammen med sollys, til at lave deres egen mad. Chlorella er rig på klorofyl, et stof, der menes at have sundhedsfremmende egenskaber. Selv om den evidens, der understøtter brugen af disse stoffer til behandling af tilstande, er meget begrænset, de hver forblive fælles, som over-the-counter kosttilskud.

Chlorella Grundlæggende

Chlorella er en ferskvand, encellede alge, der indeholder antioxidanter, herunder C-vitamin og carotenoider, samt høje koncentrationer af B-kompleks vitaminer og jern. Chlorella er kendt for at være højt på klorofyl, det stof, der giver sin farve. I Japan, chlorella bruges til mange typer af sundhed vilkår, men the American Cancer Society bemærkninger der er ingen tilgængelige videnskabelige dokumentation, der understøtter brugen af chlorella til at behandle eller forebygge nogen sygdom. Chlorella er ofte sælges som et kosttilskud, og nogle herbalists anbefale det som en del af en afgiftning regime.

Chlorella Brug og Sikkerhed

American Cancer Society bemærker, at selv om der er ingen beviser for, at chlorella er effektiv mod kræft i mennesker, i nogle dyre modeller har effektivt middel til at forhindre spredningen af kræftceller. Chlorella er tilgængelig i en række forskellige former, herunder flydende ekstrakter, tabletter og pulver. Herbalists almindeligt anbefaler 2 til 3 gram per dag. Højere doser kan anbefales til afgiftning formål. Chlorella pulver kan blandes med fødevarer, der er fremstillet med mel, såsom bagværk eller med vand eller andre væsker. Chlorella ser ud til at være sikker, selv om dens langsigtede virkninger ikke er blevet testet, i henhold til American Cancer Society.

Klorofyl Grundlæggende

Det pigment, der giver planter deres farve, klorofyl, der er brugt i den proces, der kaldes fotosyntese, når planterne fælde lys og omdanne det til energi eller fødevarer. Ifølge Linus Pauling Institute, klorofyl kan binde med visse kræft-fremkaldende stoffer at danne molekylære komplekser. I gør det, kan det være effektiv i at blokere de kræftfremkaldende virkninger af disse agenter. Der er dog ikke meget, der vides om biotilgængeligheden -- kroppens evne til effektivt at bruge et stof, -- af klorofyl. Fordi klorofyl er mindre stabil og mere dyre end en semi-syntetisk stof, der er kendt som chlorophyllin-som består af vandopløselige natrium, kobber og salte, der stammer fra klorofyl -- chlorophyllin er den ingrediens, som bruges i de fleste over-the-counter klorofyl kosttilskud.

Klorofyl Bruger og Sikkerhed

Som chlorella, klorofyl anvendes til behandling af en række betingelser, men der er ikke megen dokumentation for dets anvendelse til behandling af medicinske tilstande. WebMD bemærker, at klorofyl er brugt til dårlig ånde, forstoppelse, sårheling og afgiftning. Sundhedspleje udbydere kan intravenøst behandling af pancreatitis med klorofyl og WebMD priser det som "muligvis effektiv" til dette brug. Ifølge Linus Pauling Institute, klorofyl er sikker og ugiftig, selv om gravide og ammende kvinder bør undgå det, som dens sikkerhed i disse grupper er ikke blevet testet.

Om Forfatteren

Ler McNight er i øjeblikket en ernærings-forfatter med Demand Media Studios.

ADVERT

Mest populære