Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Få et Barn til at Spise Kogte Gulerødder

Gulerødder er fyldt med mange af de næringsstoffer dit barn har brug for en sund vækst og udvikling, men mange børn er resistente over for at spise dem. Hvis dit barn er en af dem, madlavning og servering gulerødder på nye måder, måske bare lokke ham til at give dem en chance. Chancerne er, vil han opdage, at han rent faktisk nyder smagen af kogte gulerødder og vil være mere villige til at spise dem i fremtiden.

Næringsstoffer

En portion kogte gulerødder er lig med 1/2 cup. Denne servering af kogte gulerødder forsyninger dit barn med alle de vitamin A, han har brug for hele dagen. A-Vitamin, der støtter dit barns syn og gør det muligt for hans krop til at danne sunde hvide blodlegemer. En 1/2-cup servering af kogte gulerødder indeholder 0.27 mg af 7 til 10 milligram jern dit barn har brug for hver dag. Strygejern holder dit barns immunforsvar stærkt og fremmer en sund cellevækst. En portion kogte gulerødder indeholder små mængder af calcium, kalium, magnesium og C-vitamin samt.

Forberedelse

En skål med almindelig, kogte gulerødder kan ved uappetitligt til dit barn, men ændre, hvordan du præsenterer dem kan opfordre ham til at spise. Tilsæt et drys brun farin og kanel eller hakket, lavt fedtindhold, cheddar ost, hvilket øger calcium indholdet af grøntsager. Steam rå gulerødder med 100% appelsinjuice for at tilføje sødme til vegetabilsk. Kog gulerødder, indtil de er bløde, og derefter mos dem med fedtfattig mælk, kanel og muskatnød til en ny tage på mosede kartofler. Tilsæt kogte gulerødder til fødevarer dit barn allerede har. Rør dem i en skål med kylling noodle suppe, eller tilføj dem til dit barns yndlings dampede grøntsager.

Gør Gulerødder Underholdende

Ikke bare sætte en portion almindelig kogt gulerødder på dit barns plade, hvis han er resistent over for at spise dem. Tjene dem på underholdende måder at opfordre ham til at spise dem. Skive store rå gulerødder i store stykker. Brug en skarp kniv til at skrælle skabe figurer med gulerødder. Steam er den gulerod former, indtil de er næsten bløde og tjene dem til dit barn. Chancerne er, han vil i det mindste prøve dem, fordi de er mere interessant end almindelig gulerødder. Arrangere kogte gulerødder på dit barns plade til at skabe et billede som et glad ansigt eller blomst. Giv kogte gulerødder nye navne. Skær gulerødder i tynde strimler og damp dem og kalder dem gulerod sværd eller magic gulerod tryllestave. Omdøb kogt gulerod skiver flyvende tallerkener.

Ekstra Tips

Hvis dit barn stadig nægter at spise kogte gulerødder, må du ikke stoppe med at tjene dem. Det kan tage dit barn flere engagementer, før han beslutter sig for at give dem en chance. Spise kogte gulerødder foran dit barn. Fortæl dit barn, hvor lækre de er. Ser du nyde kogte gulerødder måske lokke dit barn til at spise dem. Dyrker gulerødder i en gryde eller i din baghave. Dit barn kan være mere villige til at spise kogte gulerødder, hvis han får lov til at dyrke dem selv. Makulere kogte gulerødder og snige dem ind pasta sauce, suppe og gryderetter. Bage dem til brød eller boller som andre måder at få dem med i dit barns kost.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære