Sund Kost >> Kost

Er Kylling, Wraps Sundt?

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret November 21, 2018

Kylling, wraps kan være sunde eller usunde-det hele afhænger af, hvordan du gør dem til, hvad ekstra ingredienser, du tilføjer, og hvilken type kost du følger. Wraps er ofte lavere i kalorier end en sandwich med samme fyld, men tilføjer ekstra til din wrap kan gøre dem til en kalorie-pakket frokost eller middag.

De Vigtigste Attraktioner

Kød er en vigtig kilde til protein i din kost, og de magre dit kød, jo bedre, i henhold til MayoClinic.com. Kyllingebryst er meget magert, med en 3-ounce servering, der kun indeholder 170 kalorier. Hvis du vælger en kylling, lår eller wing, men kalorie tæller stiger til 210 til 240 kalorier. En 8-tommer tortilla har omkring 120 kalorier, hvilket betyder bare en almindelig kylling wrap indeholder alt fra 290 til 360 kalorier.

Tilføje Krydderier

Wraps kan være synonym med sundhed, fødevarer, men dette er ikke nødvendigvis tilfældet, skriver vægt management coach Jennipher Walters i "Form" magasin. Tilføjelse høj-fedt eller for meget sukker og saucer som mayo, Ranch dressing eller ketchup kan indlæse en wrap med ekstra kalorier. For eksempel er der omkring 90 kalorier i 1 spsk mayonnaise, omkring 75 kalorier i 1 spsk Ranch dressing og omkring 15 kalorier i 1 spsk ketchup. Hvis du tørster et strejf af sødme, så prøv at blande din egen hvidløg, yoghurt dressing. Kombinere ½ kop nonfat almindelig yoghurt, 2 spsk fedtfattig mælk, 1½ spsk citronsaft og 1 tsk honning. Spredning 1 spiseskefuld af denne cremet milkshake på en kylling, wrap vil tilføje, at kun 13 kalorier.

Gøre Wraps Sundere

Din bedste chance er at holde sig til magert kylling bryst til at skære ned på kalorier. Vælg et hel-hvede eller hele korn tortilla. United States Department of Agriculture rådgiver gør mindst halvdelen af dit korn, hele korn -- et minimum af 3 til 4 ounce hver dag. Hele korn produkter, der indeholder mere fiber og protein end hvide kulhydrater. En almindelig tomat-baserede salsa vil gøre wrap fugtig og saftig uden at tilføje for mange kalorier; det giver også vitaminer, mineraler og antioxidanter fra tomaterne. Det samme gælder for at tilføje low-carb grøntsager som salat, agurk og peberfrugt. Hvis du vil have nogle ost, vælge en low-fat række.

Overvejelser

Ingen mad bør være off-grænser, forudsat at det passer ind i dit anbefale daglige kalorieindtag, der er mellem 2.000 og 2.400 kalorier for aktive kvinder og mellem på 2.400 og 3.000 kalorier til aktive mænd. Vær forsigtig med shop-har købt kylling, wraps eller bestilling på restauranter, da der kan være skjulte, kalorie-pakket tilbehør, som du ikke forventer. Holde sig til en grundlæggende chicken breast wrap med masser af salat, og dropper den side, for af pommes frites, chips eller sodavand til en sund frokost eller middag.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære