Sund Kost >> Kost

Hvad Oste Er Opfedning?

Skrevet af Sandra King; Opdateret November 21, 2018

Hvis "pass ost, please" er en af dine sædvanlige anmodninger i løbet af et måltid, kan du allerede forstår værdien af at tilføje denne dejlige mejeri produkt til menuen. Dens cremet rigdom kan tilføje et ekstra lag af smag til næsten al mad. Det har også gavnlige næringsstoffer, som din krop higer efter. Desværre kan det også indeholder nok kalorier til at gøre selv de magreste kød eller sundeste bladgrøntsager opfedning. Nøglerne til at hengive dine ost-kærlig smagsløg, mens stikning i dit daglige kalorie budget omfatter mådehold, og at nå frem til den rigtige type.

Fordelene ved at Tilsætte Ost til Din Kost

Hvis du har taget ost ud af din madplan på grund af sin opfedning ry, kan du overveje at tilføje en lille ryg på grund af dens sundhedsmæssige fordele. En ounce af Swiss har nok calcium til at opfylde 25 procent af den daglige værdi (DV), mens en ounce af evigt populære cheddar giver 20 procent af knogle-bygning calcium, du har brug for dagligt.

Ost indeholder pæne mængder af protein af høj kvalitet, der hjælper til at opbygge sunde muskler, samt fosfor, zink og vitamin A-og B-12. Det er også fik en indbygget kilde af essentielle aminosyrer, kroppen bruger til at fungere gnidningsløst, som tryptofan (tyrkiet fame), som hjælper din krop med at skabe serotonin til sund søvn og et stabilt humør.

Hvis du steer klart af mejeriprodukter, fordi du er laktose intolerant, cheddar, Schweiziske, og andre alderen ost indeholder meget lidt laktose, eller slet ingen. Ost er kendt for at give en følelse af mæthed (mæthed), der kan holde dig fra at hengive sig over. Og uanset om du foretrækker nøddeagtig, tangy, salt og cremet, det kommer i en bred vifte af varianter, der kan vågne op selv pickiest ganen.

Opfedning Side af Ost

Ost packs en masse kalorier i en relativt lille portionsstørrelse. Ofte bedømt som Usa ' s mest populære ost, en ounce af cheddar, der svarer til størrelsen af to standard-størrelsen dice har 115 kalorier og omkring 10 gram fedt.

Baseret på en 2000-kalorie måltid plan, er, at 15 procent af dit daglige fedt krav. Når du nedbryde det yderligere, at en ounce af ost har 27 procent af mættet fedt, der er anbefalet daglig for en sundheds-bevidste kost.

Andre højere kalorieindhold oste omfatter:

  • Swiss
  • Amerikansk
  • Parmesan
  • Colby
  • Münster

Forarbejdet ost breder sig og dips kan indeholde betydelige mængder af olie og andre tilsætningsstoffer, der øger deres kalorie-og fedtindhold. Check etiketter omhyggeligt for at sikre, at du får den rigtige ost du er trang, da mange kun indeholde farve-og smagsstoffer beregnet til at efterligne ost.

Mange oste indeholder også nok salt til at smide dine daglige natrium indtag over toppen hurtigt, hvis du ikke er forsigtig om at tjene størrelser. En ounce af blå ost, for eksempel, har 325 mg natrium eller 14 procent af DV, mens en ounce af Schweiziske giver kun 53 mg, der er kun 2 procent af DV.

Smag-Pakket Oste, Der Kan Spare Kalorier

Når du vælger en smagfuld ost såsom cheddar eller feta, du behøver ikke meget at føje liv til dine måltider eller snacks. For en lækker/sød combo, skive din cheddar tynd og parret det med sprøde æblebåde eller drys en smule salt feta på dem, blåbær, du sparer op til din midt på eftermiddagen pause.

Mange enkeltpersoner, nyd smagen af lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold versioner af deres favorit oste, men tankerne din tjener størrelser, da lav, betyder ikke, at nul. Og hvis du er trang cremet, melty ost, så prøv med frisk mozzarella. Dens milde smag kombinerer lækkert med din favorit drys-på krydderier, og det vejer omkring 70 kalorier per ounce.

Parmesan gør den mindre fed liste på grund af sin stærke smag betyder, at du kun har brug for lidt for at øge smagen af din salat, stegt kylling eller ristede hele korn bagel.

Uanset om du foretrækker din ost af kube eller en af skive, overvågning, hvor meget du forbruger kan holde din sunde kostplan, der er på vej. Og hvis du har ramt din ost kvote for dagen, husk du får til at starte forfra i morgen.

Om Forfatteren

Sandra King bruger sin livserfaring som en lille virksomhed ejer, enlige forældre, lokalsamfundet frivillig og tvangsmæssig rejsende til at skrive om en lang række emner. Hun har grader i kommunikation og psykologi og har tjent certifikater i medicinsk skrivning, business management og anlægsgartneri. Hun bruger sine skrive evner til at meddele hende, publikum af de mange interessante eventyr, der findes i livet, og giver tips til, vokser ud over de udfordringer, du vil møde undervejs.

ADVERT

Mest populære