Sund Kost >> Ernæring

Hvordan at Få Billige Protein

Protein er vigtigt for at opbygge nye celler i din krop, og det hjælper også med at holde infektioner i skak. Men nogle protein-rige fødevarer kan være ganske dyrt, hvilket gør det svært for folk at holde sig til et budget. Se efter store salg, varierende dine kilder til protein og herunder nogle vegetarisk protein, der kan gøre det muligt at dække dit proteinbehov uden overforbrug på dagligvarer.

Tørre Bønner og Bælgfrugter

Tørre bønner og bælgfrugter er de mindst dyre protein kilde, og dåse bønner er også ganske overkommelig. De ikke indeholder alle de essentielle aminosyrer, der findes i animalske produkter, men så længe du spiser en varieret kost, det er ikke et alvorligt problem. Bønner er lavere i kalorier og fedt, end animalske kilder til protein og indeholder ingen kolesterol, så de er en af de mere sunde kilder til protein.

Æg og Mejeriprodukter

Æg er en af de mindst dyre høj kvalitet kilder til protein. Mejeriprodukter som mælk, ost og yoghurt er lidt dyrere per portion, men de tilføjer variation til din kost og er gode kilder til næringsstoffer såsom calcium, der ikke findes i store mængder i mange andre protein kilder.

Kød, Fisk og Fjerkræ

Kød, fisk og fjerkræ er blandt de mere populære og høj kvalitet protein kilder, men de er også den dyreste protein kilder. Kalkun-og kyllingekød er ofte billigere end oksekød, især hvis du køber hele fugl eller knogle-i stykker. Oksekød har en tendens til at være billigere end fisk og skaldyr, især hvis du vælger den billigste nedskæringer, som omfatter runde bøf, chuck bøf og oksespidsbryst. Disse nedskæringer er lige så nærende som de dyrere udskæringer, men kræver længere tilberedningstid og mere madlavning flydende, så de har tendens til at være bedst til gryderetter og supper. Du kan også pund billige udskæringer af oksekød, marinere dem eller oprejste dem for at gøre dem mere mørt. Dåse fisk, skaldyr og fjerkræ, kan også være omkostningseffektivt, og de holder i lang tid, så du kan fylde op, når de er på salg.

Overvejelser

Du kan spare penge ved at nedsætte din tjener størrelser af protein-rige fødevarer, der er en smule dyrere. Behandling af kød og fjerkræ, der er mere som en side end en hovedret, der strækker sig dens brug ved at blande den med grøntsager, hele korn eller bønner i gryderetter, supper, stir-fries eller anden skål måltider. At købe i løs vægt kan hjælpe dig med at få bedre tilbud på kød og fjerkræ, som familie-størrelse pakker er normalt mindre dyre per pund end mindre pakker.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære