Sund Kost >> Ernæring

Hvad Gør Korn Usunde?

Den række af korn til rådighed for amerikanske forbrugere er stort, og eklektisk. Nogle giver en bred vifte af næringsstoffer, uden tilsat sukker, natrium og kunstige ingredienser, mens andre ikke er mere nærende end en skål af cookies. Med fødevare-producenter, der konkurrerer om at tiltrække de yngste forbrugere til mindre end sunde produkter, skal du shoppe smart. Hele korn korn fra helsekost butikker generelt ikke indeholder skadelige tilsætningsstoffer, men hvis du købe kommercielt forberedt korn fra supermarkedet, læse etiketter til at gøre sikker på, at du køber en nærende produkt.

Tilsat Sukker

Ifølge Jennifer L. Harris, ledende forsker ved Yale University ' s Rudd Center for Fødevare, Politik og Fedme, børn får en teskefuld sukker med hver 3 teskefulde af den typiske korn, der markedsføres til dem. Mange voksne korn indeholder lige så meget sukker pr kop, som giver dig op til 100 ekstra kalorier i din morgenmad. De mest almindelige sødemiddel i korn er høj-fructose majssirup, hvilket, i henhold til Princeton University, professor Bart Hoebel, er mere tilbøjelige til at forårsage fedme end tabellen sukker. For at reducere din sukker indtag, opt for korn med mindre end 10 procent af deres kalorier, der kommer fra sukker, helst uden HFC ' er.

Kulhydrater

Alle korn indeholder kulhydrater, men behandlingen reducerer den ernæringsmæssige kvalitet af korn ' s indhold af kulhydrater. Hele korn korn, herunder stål -, skære havre, hele hvede, quinoa eller hel havre korn, levere fiber, sammen med nogle af stivelse og en lille mængde af sukker. I stærkt forarbejdede korn, skroget og kim er fjernet fra korn, der er så kombineret med tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Disse generelt indeholder stivelse og sukker, men ikke meget fiber. Harvard School of Public Health anbefaler kun at købe korn, at liste en hel korn ingrediens først på deres etiketter.

Kunstige Farver

Mange korn indeholder kunstige farver, som kan udgøre en sundhedsrisiko. I 2007, en undersøgelse offentliggjort i "The Lancet" anført, at nogle kunstige fødevarer farver øge sandsynligheden for, hyperaktivitet hos børn. I 2010, Center for Videnskab i Offentlighedens Interesse fokuseret på Rød 40 i publikationen "Mad Farvestoffer: En Regnbue af Risici," tyder på, at dette farvestof, som er lavet af råolie, indeholder kræftfremkaldende stoffer, at fremskynde udviklingen af kræftsvulster hos mus. Det er også konstateret, at 15 procent af alle mennesker oplever allergiske reaktioner i huden til Rød 40. Forskere studerer sammenhængen mellem andre fødevarer, farvestoffer og sundhedsmæssige problemer, som godt.

Natrium

Selv om morgenmadsprodukter ikke ser ud som det ville have meget natrium, mange kommercielle sorter, herunder dem med bran flakes og havregryn pladser, indeholder 200 til 300 mg natrium per portion. Institute of Medicine anbefaler, at få noget mere end 2,3 gram natrium per dag for at holde dit blodtryk på et sikkert niveau, men den gennemsnitlige Amerikanske overstiger dette beløb af omkring 1 gram. Start din dag med mere end 10 procent af din øvre indtag af natrium gør det svært at holde sig under det anbefalede antal, så vælg korn, der er natrium-fri eller lavt natrium.

Kemikalier

Konserveringsmidler, kunstige aroma og tekstur enhancers er sat i korn, hvilket resulterer i en lang liste af ingredienser. Usa ' s Food and Drug Administration er ved at gennemgå butylhydroxyanisol, BHA) og butylhydroxytoluen, BHT, fælles konserveringsmidler i korn, fordi nogle undersøgelser tyder på, at de kan forårsage kræft hos rotter, mens andre undersøgelser finder dem sikkert, ifølge University of California i Los Angeles publikation "Hvad Tilsætningsstoffer Tilføj". Selv om konserveringsmidler, der kan holde dit korn, frisk og forebygge sygdom på grund af harskning, spise uforarbejdede hele korn korn, såsom havregryn, puffet ris eller almindelig bran flakes kan hjælpe med at sikre, at du får en god ernæring, uden at potentielt skadelige tilsætningsstoffer.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære