Sund Kost >> Ernæring

Gryderetter Med Hytteost

Efterår og vinter er den perfekte tid til at nyde en varm, let-at-lave gryderet fyldt med sunde, velsmagende ingredienser. Lavet hurtigt og med lidt besvær, gryderetter, der omfatter hytteost er både lækre og nærende. For at sikre, at du er den sundeste ingredienser, skal du bruge 2 procent hytteost, i stedet for fuldfed række.

Fordelene ved at Bruge hytteost i Gryderetter

Gryderetter er ofte lavet ved hjælp af fede oste, som producerer fedt, når de er kogt. Hytteost er et sundere alternativ, der bringer smag og ernæring til gryderetter. Ost er forholdsvis lav i kalorier, og en halv kop 2 procent hytteost indeholder et gennemsnit på omkring 100 kalorier. Den samme mængde revet cheddar ost, for eksempel, indeholder omkring 230 kalorier. En kop af 2 procent hytteost har 4,5 gram fedt. Den samme mængde af Colby, ost, for eksempel, har næsten 10 gange så meget. Hytteost indeholder også en høj andel af calcium og protein til kalorier, som tillader gæster at få de næringsstoffer, de har brug for uden at bekymre sig om overskydende kalorier.

Brunch Gryderet med hytteost

Hytteost dette giver skålen en zesty smag og cremet konsistens, men uden at tilføje så meget fedt eller kalorier i forhold til andre former for ost. Kaste æg, mel, æg, hvide, fedtfattig hytteost, mild grøn chiles og tomat salsa i et fad for at gøre dette påfyldning og teatralsk brunch mulighed.

Morgenmad Gryderet med hytteost

Fyldt med grøntsager og masser af frisk smag, en morgenmad gryderet er en sund måde at starte dagen på. Kombinere spinat blade, æg, porrer, olivenolie, peber og fedtfattig hytteost for at skabe en fyldig gryderet, der er nærende og lækker.

Cremet Hamburger Gryderet med hytteost

Dette solid gryderet idé kombinerer protein, mejeriprodukter, grøntsager og korn, for en næringsstof-pakket middag eller frokost. Tilsæt forårsløg, magert hakket oksekød, fedtfattig fløde, ost, hakkede tomater, bulgur, creme fraiche, salt, hakket hvidløg og hele hvede-nudler til et fad og serveres varme for at få et nærende måltid.

Tips til Brug hytteost i Gryderetter

Hytteost har et højere vandindhold end de fleste andre oste. Ved erstatning af hytteost for andre oste, såsom cheddar eller provolone, dræne væske fra osten, før du tilføjer det til gryden. Hvis fugt er stadig et problem, skal du tilføje en lille mængde af mel til gryderet. Den lumpy struktur af hytteost ikke vil være mærkbar i en gryde, når det er bagt, men hvis en blødere tekstur er den ønskede, skal du blot blande den hytte ost i en foodprocessor, før du tilføjer det til andre ingredienser.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære