Sund Kost >> Kost

Carraba ' s Ernærings-Vejledning

Ekstra jomfru olivenolie, tomater, hvidløg og friske krydderurter er nogle af de smagfulde og nærende ingredienser, som du vil finde i en italiensk restaurant, som Carrabba ' s italienske Grill. Desværre, brød og pasta lavet af hvidt mel og tunge saucer, der er hårdt på talje er også rig på italienske restauranter. Gøre smart valg, og du kan nyde et italiensk middag på Carrabba ' s uden at afspore dit sund kost.

Forretter

Hvis du ikke er forsigtig, når spise ud, kan du nemt få et helt måltid er værd i kalorier før din middag engang ankommer. Når du vælger en appetitvækker, undgå stegt mad, såsom calamari, Mozzarella Marinara og Zucchini Fritte. For en lettere løsning, så prøv Carabba er Krabbe Kager eller Tomat Caprese Salat, som begge er under 350 kalorier. En anden pre-entree faldgrube kan være ubegrænset mængde af brød på bordet. Det er frisk, varm og duftende, hvilket gør det næsten uimodståelig. Halvdelen af de små brød dyppet i olivenolie indeholder 370 kalorier, 20 gram fedt og 42 gram kulhydrat. Gem dine kalorier til din entree ved at spørge din server ikke at bringe brød eller ikke at genopfylde din kurv.

Supper og Salater

Start dit måltid ud med en suppe eller en salat kan faktisk reducere mængden af kalorier, du indtager i et måltid, fordi det vand, indhold, gør du føler dig fuld uden at tilføje en masse kalorier. Holde sig til bouillon-baserede supper og reduceret-fedt salatdressinger til at holde overskydende kalorier i skak. Carrabba ' s Minestrone og Sicilianske Kylling suppe indeholder omkring 120 kalorier pr kop og også pakke i et par gram fiber. Den italienske Side Salat med Lys Balsamico Vinaigrette indeholder en slank 113 kalorier og 5 gram fedt, hvilket gør det et godt valg at starte dit måltid.

Pasta

Hvad ville et italiensk måltid være uden pasta? Desværre, nogle pastaretter er intet mere end en over-sized plade af næringsstof-void hvidt mel kvalt i en høj-fedt-sauce. Hvis du vælger at have pasta, så spørg efter din parabol til at være lavet med hel hvede spaghetti og kig efter en skål, der inkluderer nogle grøntsager og toppet med en vin-baseret sauce eller en rød sauce. Pic-Pac med Rejer og Hele Hvede Spaghetti indeholder under 800 kalorier og er fuld af lycopen-rige tomater og hjertet sundt fed hvidløg. Spaghetti med kødsauce og Linquine Pescatore er andre lysere på indstillinger i menuen pasta.

Fra Grillen

Hvis du kan modstå pasta fristelsen helt, kan du finde en sund og afbalanceret måltid fra brændeovn, Grill del af Carrabba ' s menu. Kylling eller Kalvekød Marsala, Grillet Kylling og Spiedino di Mare er et glimrende valg. Disse entrees er under 500 kalorier og er en glimrende kilde til protein. Pass på pasta og kartoffelmos og for friske grøntsager til din side. En af disse grillede retter med grøntsager og en side salat gør et sundt måltid og vil endda give dig mulighed for at forkæle dig selv i en skive brød, før dit måltid. Når din server bringer dessert menu, forkæle dig selv med en rig kop espresso i stedet for en tung dessert, som du kan senere fortryde.

Om Forfatteren

Becky Bell er en registreret diætist med erfaring inden for diabetes, kronisk nyresygdom og ernæring generelt. Bell har en Bachelor of Science i ernæring fra Olivet Nazarene Universitet og har en Master of Science i human ernæring fra University of Alabama.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære