Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Kulhydrat Og Protein Mad Kvoter for Kvinder?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret December 19, 2018

På den gennemsnitlige AMERIKANSKE kvinder indtager 50,5 procent af deres kalorier fra kulhydrater og 15,5 procent af deres kalorier fra protein, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Men, det AMERIKANSKE Department of Agriculture rapporter om, at 64 procent af kvinder i Usa er overvægtige eller fede. Kulhydrat og protein godtgørelse til en kvinde, afhænger af hendes daglige indtagelse af kalorier og vægt mål.

Baggrunden

Kulhydrater og protein hver give fire kalorier per gram sammenlignet med fedt, som giver ni kalorier per gram. Til at afgøre, hvor mange kalorier der er i kulhydrater og protein, skal du gange det antal gram, som nummer fire. For eksempel, under 10 gram protein eller kulhydrater indeholder 40 kalorier. Da fedt indeholder ni kalorier per gram, 10 gram fedt indeholder 90 kalorier.

Generelt Kulhydrat Retningslinjer

Institute of Medicine indeholder generelle anbefalinger for kulhydrat, protein og fedt forbrug til at opfylde næringsstof behov og reducere kroniske risiko for sygdom. Baseret på disse retningslinjer, målsætninger for alle voksne kvinder, herunder gravide og ammende kvinder, er at forbruge 45 til 65 procent af deres totale indtagelse af kalorier fra kulhydrater. For en 2,000 kalorie diæt, dette betyder, at indtagelse 225 325 gram kulhydrat hver dag. Institute of Medicine har også etableret et minimum af kulhydrat kravet på 130 gram for kvinder, 175 gram for gravide kvinder og 210 gram kulhydrat pr dag for kvinder, der ammer.

Generelt Protein Retningslinjer

Institute of Medicine ' s anbefaling er at forbruge 10% til 35% af dine daglige kalorier fra protein, med et minimum af 46 gram per dag for kvinder og 71 gram protein hver dag for gravide og ammende kvinder. For at opfylde Institute of Medicine retningslinjer, bruge 50 til 175 gram protein hver dag for en 2,000 kalorie diæt.

Hjerte Sundhed

Ifølge Harvard School of Public Health, sunde mennesker, der indtager de AMERIKANSKE gennemsnit på 15 procent af deres kalorier fra protein, kan mindske deres risiko for hjertesygdom med øget protein indtag at 20 til 25 procent, hvis den ekstra protein erstatter raffinerede kulhydrater som hvidt brød, hvide ris og sukker. En 2,000 kalorie diæt, der indeholder 20 til 25 procent protein består af 100 til 125 gram protein hver dag.

Vægttab

Academy of Nutrition and Dietetics stater, der har reduceret kalorieindhold, low-carb diæter er ofte effektiv til vægttab, og Harvard School of Public Health rapporter om, at reduceret kalorieindhold, høj-protein kost er også gavnligt for vægttab. Kost, der indeholder de 1.200 kalorier om dagen er ofte effektiv til vægttab hos kvinder; på 1.200 - til 1600-kalorie kost kan også være effektivt vægttab kostvaner for kvinder, der motionerer regelmæssigt, eller som vejer mere end 164 pounds, ifølge det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services. En høj-protein, low-carb, 1,200-kalorie vægttab kost bestående af 40% kulhydrater, 30% protein og 30 procent fedt indeholder 120 gram kulhydrater, 90 gram protein og 40 gram fedt hver dag.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære