Sund Kost >> Kost

Kulhydraterne i Rabarber

Rabarber er en grøntsag tærte, der ofte anvendes til fremstilling af saucer, kager, tærter og syltetøj. Det par, godt med jordbær, ingefær og æbler. Kun stilken er spiselige, så kassere blade og rødder. Rabarber er omkring 94 procent vand og 5 procent kulhydrat, med spor af fedt og protein.

Kulhydrat, Total

Din krop pauser kulhydrater ned i glukose til brug som energi og glukose er den foretrukne kilde til energi til din hjerne. De tre typer af kulhydrater er sukker, som det også kaldes simple kulhydrater; stivelse og fiber. En 1-cup servering af snittede rabarber indeholder 6 gram kulhydrat, hvilket er 2 procent af den daglige værdi for kulhydrat.

Sukker

Sukker findes naturligt i nogle fødevarer, herunder frugt og mælk, og tilføjede, at andre fødevarer, såsom sodavand, kager og forarbejdede fødevarer. Selv om du skal begrænse dit forbrug af tilsat sukker, fordi de giver kalorier uden at andre vigtige næringsstoffer, der er normalt ingen grund til at begrænse det sukker, der findes naturligt i fødevarer, da disse fødevarer normalt tilbyde vitaminer og mineraler, som er godt. En 1-cup servering af snittede rabarber indeholder omkring 1 gram sukker.

Stivelse

Stivelse er en type af komplekse kulhydrater og det tager længere tid at fordøje end simple sukkerarter. Planter gør stivelse ved at kombinere de lange strenge af sukker, som er adskilt under fordøjelsen af et enzym, der kaldes amylase, dreje dem tilbage i sukkerarter, der bruges af din krop. Hver kop snittede rabarber giver dig 2 gram stivelse.

Fiber

Fiber er den anden type af komplekse kulhydrater. Selv om det er lavet af sukker, ligesom stivelse, mennesker har ikke de enzymer, der er nødvendige for at bryde obligationer og drej fiber tilbage i sukkeret, så det passerer ufordøjet gennem systemet. I den proces, det hjælper til at rense ud af din kolon og holde dit fordøjelsessystem fungerer gnidningsløst. Fiber kan også hjælpe med at sænke dit blodtryk. Fiber fylder dig op, hjælpe med at holde dig fra at spise for meget. Hver kop snittede rabarber indeholder 2 gram fibre, hvilket er omkring 8 procent af, hvad du har brug for dagen.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • rabarber stængler billede af Maria Brzostowska fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære