Sund Kost >> Sunde Måltider

Kulhydrater i Hjemmelavet Løg Suppe

Skrevet af Fred Decker; Opdateret November 21, 2018

Carb-tælle dieters og diabetikere pasning af deres blodsukker kan relativt let sammenligne de etiketter på emballerede fødevarer og vælge en low-carb mulighed. Desværre, de emballerede og forarbejdede fødevarer, der normalt ikke er så sundt som hjemmelavet. Men hjemmelavet mad-dog superior -- ikke kom med praktisk etiketter. Hvis du ønsker at beregne kulhydrater i en favorit hjem opskrift, såsom løg suppe, du bliver nødt til at slå værdierne op for sin vigtigste ingredienser, og så gøre det math.

Klassiske Løg Suppe

Løg er næsten uundværlige i suppe-gør, at låne en rigt krydrede smag til suppen og forbedre smagen af de andre ingredienser. Løg suppe, som fokuserer helt og holdent på løg, er især opvarmning og krydrede. Den klassiske franske version opfordrer til, at løgene skal være karamelliseret første, som browns dem og bringer deres rige smag. Den løgene er simret i oksekød eller kylling bouillon, indtil de er møre og serveres under en crouton af tykt, groft brød toppet med Gruyere-ost. Dette relativt lille antal af ingredienser, der gør det lettere at beregne din kulhydrater.

Løg

Den primære ingrediens i enhver løg suppe er løgene sig selv. De koge ned dramatisk, da suppe ulmer, så det tager en overraskende stor mængde af løg til en grundlæggende parti. En typisk opskrift kan kræve 2 pounds af gule løg, ca 8 kopper, når i tynde skiver, til at lave seks til otte portioner. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s nutrient database lister 6.8 gram kulhydrater pr kop sauteret gule løg. Hvis man antager, otte portioner suppe fra færdig opskrift, som også repræsenterer løg' bidrag til din kulhydrater per portion.

Andre Ingredienser

I løg suppe, de øvrige ingredienser tilsættes relativt lidt til sin kulhydrat tæller. USDA nutrient database viser 2.9 gram kulhydrater pr kop hjemmelavet oksekød lager og 8,5 gram kylling i bestanden. Hvis man antager, at cirka en kop bouillon per portion, som med løg, dette er også bouillon ' s beskedne bidrag til, at den suppe samlede indhold af kulhydrater. Andre almindelige løg suppe ingredienser såsom timian, laurbærblad, salt og peber eller en skvæt tør sherry tilføje lidt eller intet til alt.

Den Crouton

Den største kilde til kulhydrater i din suppe er ikke en del af den suppe på alle, men dens crouton. En skive skåret af en mellemstor brød, fransk brød, omkring 4 inches med 2 1/2 inches med 1 1/4 tommer, repræsenterer 36.1 gram kulhydrater. Gruyere-ost, der traditionelt anvendes som en topping indeholder kun spor af kulhydrater, så dette giver i alt pr del af 45.8 gram kulhydrater, hvis du har brugt oksekød bouillon og 51.4 gram, hvis du har brugt kylling bouillon. Du kan reducere det samlede kraftigt ved hjælp af en mindre del af brød end de traditionelle stor crouton, ved hjælp af en kommerciel lav-kulhydrat brød eller ved simpelthen at udelade brød helt.

Om Forfatteren

Fred Decker er uddannet kok og certificeret fødevaresikkerhed træner. Decker skrev for Saint John, New Brunswick Telegraf-Tidende, og er blevet offentliggjort i Canada ' s Gæstfrihed og Foodservice-magasin. Han holdt positioner, der sælger computere, forsikring og investeringsforeninger, og blev uddannet på Memorial University of Newfoundland og den Nordlige Alberta Institute of Technology.

ADVERT

Mest populære