Sund Kost >> Ernæring

Et Carb-Bevidste Morgenmad Eksempel

Kaffe og en dansk, kan være en bekvem måde at få fat morgenmad på flugt, men det er at forsyne dig med et overskud af kulhydrater og lidt andre ernæring. Styring af kulhydrater i din kost kan støtte i vægttab og forvaltning af de medicinske tilstande, såsom diabetes, i henhold til MayoClinic.com. Start din dag med en nærende morgenmad er vigtigt at forsyne kroppen med energi og sætte tonen for en sund dag.

Retningslinjer

En sund morgenmad skal levere din krop med protein, et moderat mængde af komplekse kulhydrater til energi og masser af vitaminer, mineraler og væske. Du bør forsøge at få flere portioner af frugt og grøntsager med din morgenmad, fremme komplekse kulhydrater fra grøntsager til de simple kulhydrater og sukker i frugt. Vælg fuldkorn produkter end forarbejdede korn og korn; men hvis du er i høj grad at reducere kulhydrater i din kost, kan disse være helt undgås.

Protein

Æg giver en fast bestanddel af protein kilde til morgenmad. Vælge omega-3-forbedret æg til at give dig selv med vigtige essentielle næringsstoffer, der ofte mangler i den moderne kost. Æggehvider kan være tilføjet til hele omega-3 æg for at give dig mere protein til energi uden tilsat fedt eller kolesterol i blommen. Knæk et til tre æg i en skål, afhængigt af din krop masse og aktivitet. Tilføj en tredjedel til en halv kop æggehvider per æg. Pisk med et piskeris eller en gaffel til røræg.

Grøntsager

Grøntsager giver din krop med komplekse kulhydrater, der fordøjes langsomt, fiber for at rydde affald, vitaminer og mineraler. De fleste alle kan få gavn af at spise flere grøntsager. Hak løg, peberfrugt, tomater eller andre grøntsager og sautee dem, før du tilføjer æg. Tilsæt spinat og vil let før du tilføjer æg. Hakke grøntsager forud for tid til at hjælpe dig med at lave en sund morgenmad, mens på flugt.

Drikkevarer

Din krop er konstant at miste væske-fordampning og bortskaffelse af affald. Mens du sover, du har været ude af stand til at genopbygge tabte væske. Det er importnat til at begynde at drikke som det første om morgenen. Begynd din dag ved at drikke op til en liter vand. Dette vil hjælpe med at rehydrere du og fjerne affald, der har bygget op i din krop under søvn. Og med morgenmad er fint, men at begrænse dig selv til to kopper og undgå overskydende sødemiddel. Undgå frugtjuice med morgenmad, når begrænse kulhydrater, som de er høje på sukker.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære