Sund Kost >> Ernæring

Gør Carb Reducer Piller Virkelig Arbejde?

Skrevet af Ler McNight ; Opdateret juli 20, 2017

Carb reducer piller, også kendt som carb-blokkere eller stivelse-blokkere, er kosttilskud, der kan have potentiale til at stoppe kroppen i at optage og behandling af nogle af de kulhydrater, som du spiser. Ideen er, at hvis du indtager færre kulhydrater som kalorier, vil du miste vægt. Dokumentation for, at carb reduktionsgear kan forårsage vægttab er modstridende.

Baggrunden

Carb reduktionsgear er over-the-counter kosttilskud fremstillet af et ekstrakt af hvid bønne, der er kendt som Phaseolus vulgaris. Disse kosttilskud kan interferere med fordøjelsen proces, ved at blokere et enzym, kendt som amylase, der er forpligtet til at fordøje stivelse. Med amylase blokeret fra at gøre sit job, kulhydrater kan passere ufordøjet gennem kroppen, hvilket betyder, at deres kalorie indhold forbliver uudnyttede. I det væsentlige, carb reduktionsgear er amylase-hæmmere.

Potentielle Problemer

I henhold til NYU Langone Medical Center, det meste af forskningen på amylase-hæmmere har fundet dem til at være ineffektive. Årsager til deres manglende effekt kan omfatte, at de er brudt ned i maven, før de er i stand til at udføre deres job; et enzym kendt som en glucomylase kan tage over for amylase, eller carb reducer sig selv kan give nok amylase til at negere sin amylase-hæmmende effekter. Én 2011 meta-analyse offentliggjort i "The British Journal of Nutrition" anmeldt af seks tilfældige kontrollerede forsøg på Phaseolus vulgaris. Forskerne konkluderede, at på grund af den ringe kvalitet af de undersøgelser, ingen konklusion kan drages om effekten af Phaseolus vulgaris.

Dokumentation

Der er en vis dokumentation for, at brugen af carb reduktionsgear til vægttab. En undersøgelse offentliggjort i 2007 i "International Journal of Medical Sciences", fandt, at patienter, der har modtaget Phaseolus vulgaris-ekstrakt for 30 dage, på en kulhydrat-rig kost, tabte mere vægt, og havde en større reduktion af body mass index; fedt masse; og talje, hofte og lår omkreds, når sammenlignet med patienter, der modtog placebo. Forskerne konkluderede, at Phaseolus vulgaris-ekstrakt kan producere betydelige fald i vægt og kropsfedt, mens den hjælper med at vedligeholde muskelmassen.

Bivirkninger, Sikkerhed og Alternativer

NYU Langone Medical Center bemærker, at selv om amylase-hæmmere er generelt sikre, at der er potentielle bivirkninger. Luft i maven kan være den mest kendte bivirkning, da det er den amylase-hæmmende effekt på bønner, der er ansvarlig for deres kendte gas-producerende virkninger. Amerikanske Diætetiske Association talskvinde Christine Gerbstadt fortalte WebMD, at en fiber supplement kan være et bedre valg for vægttab end en carb reducer. Ifølge Gerbstadt, mennesker med høj-fiber kost er som regel mere held med at kontrollere deres vægt, og der ikke er nok beviser for, at carb reduktionsgear faktisk arbejde.

Om Forfatteren

Ler McNight er i øjeblikket en ernærings-forfatter med Demand Media Studios.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære