Sund Kost >> Sunde Måltider

Carb Gratis Fødevarer at Spise

Tilhængere af vægttab kostvaner ofte hævde, at ved at nixing kulhydrater helt, eller drastisk at skære ned på dem, du vil kaste pounds hurtigt. Nogle kost planer lader dig skære ud af at mange af dine foretrukne fødevarer -- brød, pasta, frugt og selv grøntsager. Disse fødevarer er ikke nødvendigvis usundt, men de ikke indeholder kulhydrater. Du har stadig masser af carb-fri mad valg, selv om de fleste af dem er af animalsk oprindelse.

Kød

Dyr kødet er naturligt fri for kulhydrater. Du kan have en række forskellige udskæringer af oksekød, kalvekød, lammekød og svinekød, mens stikning til din kost strategi. Men nogle typer af kød er utroligt højt indhold af mættet fedt og kolesterol-en farlig kombination for dit hjerte. Så vil du ønsker at vælge de magreste udskæringer muligt. Opt for oksekød, mørbrad, runde, mørbrad eller magert hakket oksekød. Du kan også have kalvekød lænd, koteletter eller stegt; lammekoteletter, skåret af stege eller ben, kød, eller endda svinekød, skinke eller svinemørbrad. Forarbejdet kødpålæg nogle gange har et hus, der indeholder kulhydrater, plus de er som regel høj i natrium. Før du tilføjer pålæg til din indkøbsliste, check etiketter og vælge typer, der ikke har carbs og der er lavt natrium.

Fjerkræ

Fjerkræ er en anden mulighed for at din kost plan, da det ikke indeholder kulhydrater. Nyde grillet kylling, kogt kalkun, braiseret indenlandske and eller ristede Cornish høns. Mens alle fjerkræ er gratis af kulhydrater, ikke alle nedskæringer er skyld gratis. Bryst kødet er din magreste mulighed, fordi mørkere kød er normalt højere i usunde fedtstoffer. Plus, du bør altid fjerne huden, før madlavning til yderligere minimere dit mættet fedt og kolesterol indtag.

Fisk og Skaldyr

Udfyld din kost med nogen form for fisk-de er alle relativt magert og indeholder nul kulhydrater. Tun, tilapia, skrubbe, torsk, sild, laks, ørred, kuller og havkat er blot et par af de fisk, du kan have. Den tykkere koldt vand fisk, såsom laks, tun og sild, selv indeholder flerumættede omega-3 fedtsyrer til at bevare dit hjerte sundhed. Du bør være i stand til at omfatte flere typer af fisk og skaldyr i din kost, såsom hummer, rejer, muslinger, krabber og kammuslinger. Men de fleste typer af fisk og skaldyr har spormængder af kulhydrater, så de kan have behov for at begrænse skaldyr i din kost, afhængigt af kulhydrat parametre af din plan.

Andre Fødevarer

Du får brug for en form for fedt til at stege dit kød. Olier, herunder oliven, korn, hør, vindruekerneolie, sojaolie og saflor er alle carb gratis. Generelt kan indeholde æg på en ikke - eller lav-carb kost plan, selvom du måske nødt til at begrænse dem, fordi de har meget små doser af kulhydrater. Vælg almindeligt æggehvider i modsætning til hele æg for at minimere din mættet fedt og kolesterol indtag. Academy of Nutrition and Dietetics anbefaler, at begrænse dig selv til kun tre æg om ugen. Cheddar, Schweiziske, Monterey jack og mozzarella ost, blandt andre, er andre mad muligheder -- de indeholder kun små mængder af kulhydrater. Se efter lav-fedt sorter og læse mærkaten til at bestemme den nøjagtige carb tæller. Nogle smelteost indeholde større mængder af kulhydrater.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

Foto Credits

  • Hemera Teknologier/Fotos.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære