Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Vægten-At Få Protein Kosttilskud Gøre Din Bagdel Større?

Skrevet af Andrea Cespedes; Opdateret: November 19, 2018

At bygge en større, mere velskabt butt er ikke så simpelt som downing et par ekstra kalorier. Vægt-få protein kosttilskud som en del af en højere kalorieindhold kost kan hjælpe dig til at sætte ekstra pounds, men du kan ikke diktere, hvor de pounds vil bosætte sig. Hvor får du mest ud af din vægt, der er fastlagt af din genetik; et højere kalorieindhold kost for i sidste ende vil få dig til at udfylde hele vejen rundt. At tage en vægt-gevinst tillæg, som i forbindelse med en målrettet motion regime, kunne dog hjælpe dig med at opbygge muskler i din røv og øge dens størrelse.

Om Vægtøgning Kosttilskud

Vægt-gevinst kosttilskud er ofte forbruges af bodybuildere, der har problemer med at få massen ved at spise hele fødevarer alene. Nogle undervægtige mennesker, som dem, der har et naturligt højt stofskifte, eller som lider af at spilde sygdomme, kan også tage weight gain protein kosttilskud til at bringe deres vægt op til en sund nummer. Mennesker, der tager disse kosttilskud ikke forventer at tage på i vægt i en bestemt del af deres krop, de ønsker blot at sætte på pounds.

Hvordan Vægtøgning Værker

Vægt bunker på, når du indtager flere kalorier, end du forbrænder. Hvis du gør dette, i fravær af motion, hele din krop udvider. Nogle mennesker vil lægge mere af den opnåede vægt på i balden området, mens andre vil måske se en stigning i størrelsen af deres lår eller mave. Din generelle krop, selv, vil stige i størrelse, hvis du konsekvent spiser et overskud af kalorier.

Få Muskler End Fedt

I dag er Diætist bemærker, at, ligesom vægttab, vægtøgning kræver en balance mellem kost og motion. Bare fordi en vægt gainer indeholder protein betyder ikke, det vil gøre dig med at få en sund muskel vægt. For at øge størrelsen af musklerne i din røv, du er nødt til at parre en stigning i dit kalorieindtag med en målrettet fitness rutine. En almindelig vægt-træning regime, der omfatter bevæger sig som barbell squats, håndvægt, lunges, deadlifts og step-ups fremhæver dine glutes, og store muskler i ballerne. Du bliver nødt til at træne område mindst to gange om ugen, med fire sæt af 10 til 12 gentagelser. Brug vægte, at gøre øvelserne føles hårdt af de sidste tre eller fire reps.

Vægt-Få Kalorier

Du skal bare omkring 250 til 500 ekstra kalorier om dagen for at støtte muskel gevinst. Nogle vægt gainers indeholder 650 eller flere kalorier per portion, og kunne således føre til, at få fat i andre områder end dine balder. Hele fødevarer kan være et bedre valg, når de forsøger at opbygge muskler på din bagdel. Sammen med friske grøntsager, frugt og fuldkorn, en vægt-gevinst, muskel-bygning kost bør indeholde masser af magert protein, såsom fisk, bøf og kylling, samt høj kvalitet fedtstoffer fra fødevarer som avocado og nødder. Tilføj disse kalorie-tætte fødevarer, måltider, eller vælge ekstra portioner, til at øge din daglige kalorie indtag naturligt og uden tilskud.

Om Forfatteren

Andrea Cespedes er en professionelt uddannet kok, som har fokus på studier inden for ernæring. Med mere end 20 års erfaring i fitness-branchen, hun trænere cykling og løb, og underviser i Pilates og yoga. Hun er en Amerikanske Råd om Motion-certificeret personlig træner, RYT-200 og har grader fra Princeton og Columbia University.

ADVERT

Mest populære