Sund Kost >> Kost

Kan Småbørn Spiser Datoer?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 21, 2018

Datoer er certificeret af American Heart Association, hvilket betyder, at de opfylder kriterierne for at være en hjerte-sunde fødevarer med lavt indhold af mættet fedt og kolesterol. De indeholder også mange af de vigtige næringsstoffer dit barn har brug for en sund vækst. Det er sikkert for dit barn at spise datoer, men du bør tage visse forholdsregler.

Næringsstoffer

En hel dato indeholder 66 kalorier og fedt. En dato, der også indeholder 1,6 gram fiber, et næringsstof der hjælper med at holde dit barn fordøjelsessystem fungerer korrekt, og forhindrer forstoppelse. En dato forsyninger 0.22 mg 7 mg af jern dit barn skal hver dag. Jern hjælper dit barn gør de røde blodlegemer, som flytte ilt gennem hans krop. Dit barn får 15 mg af knogle-bygning calcium og 167 milligram af kalium fra en hel dato. En dato, der også indeholder små mængder af folat, niacin og vitamin A.

Kvælning Risiko

En hel dag kan være ganske store, der udgør en risiko for kvælning risiko for dit barn. Altid skåret op i små stykker, så de ikke hænger fast i dit barns luftrør. Stykker på størrelse med en rosin, der er passende for et lille barn, BabyCenter noter. Lad ikke dit barn alene, mens han spiste. Få ham til at sidde stille, mens han spiser datoer eller andre fødevarer, for at mindske chancen for, at han vil kvæle.

Sulfitter

Tørret frugt, herunder datoer, er ofte pakket med sulfitter. Sulfitter hjælpe med at forlænge holdbarheden af produktet, og forhindrer mug i at vokse på frugten. Ifølge en undersøgelse fra 2004, der er offentliggjort i "Journal of Food Protection," sulfitter kan forårsage negative helbredsmæssige reaktioner hos nogle mennesker. Hvis dit barn er blevet diagnosticeret med astma, sulfitter i tørrede dadler kan forværre hans symptomer. Indtagelse af fødevarer, der indeholder sulfitter kan forårsage mild hvæsen, men i sjældne tilfælde, kan det også forårsage anafylaksi. Anafylaksi forårsager luftvejene til at lukke og kan være livstruende. Hvis dit barn har astma, spørger hans børnelæge om tørret frugt er sikkert for ham.

Forslag

Se for alle-naturlige datoer, fordi de ikke indeholder sulfitter. Disse er en sund indstilling, hvis dit barn kan lide datoer, men har astma. Fordi datoer er så klæbrig, børste dit barns tænder kort tid efter han er færdig med at spise dem. Tilbud datoer som en del af et måltid eller en snack, fordi de andre fødevarer vil hjælpe med at rense den dato partikler fra hans tænder, hvilket reducerer sin risiko for huller. Drys hakkede datoer i en skål havregryn eller bage dem ind i dit barns favorit brød eller boller. Rør hakkede datoer i almindelig yoghurt for at tilføje naturlig sødme og ernæring.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære