Sund Kost >> Kost

Kan Småbørn Drink Ginger & Honning?

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret: November 19, 2018

Ingefær og honning, som både giver sundhedsmæssige ydelser til børn, der kæmper med hoste, forkølelse og allergi, men de kan også bruges som en del af en sund kost. Ingefær tilføjer smag og bidrager til at udvikle et mere sofistikerede ganen, mens honning omsætter mere langsomt end sukker og bringer den naturlige smag af fødevarer i stedet for at skjule dem. Begge tilbyder vitaminer og antioxidanter, der sammen med kid-venlige smag.

Fakta Om Ingefær

Ingefær er roden af ingefær plante. Det hører med til Zingiberaceae familie af planter, som også omfatter kardemomme og gurkemeje. Ingefær har været anvendt medicinsk i Asien og Indien i tusinder af år. Det er kendt for at reducere betændelse og lethed, fordøjelses problemer herunder kvalme på grund af køresyge eller morgenkvalme, men det forhindrer ikke opkastning. Ingefær er også brugt i madlavning og bagning til at tilføje et strejf af varme og sødme til fødevarer. Når syltede ingefær er en fremragende ganen sæbe, og når kandiseret det bliver et naturligt søde og syrlige oplevelse. Rig som en urte te, ingefær bliver en beroligende og lækker drink.

Fakta Om Honning

Honning er det endelige produkt af en bi ' s enzymatisk behandling af blomster nektar. Som en del af denne proces, bier frigiver hydrogenperoxid i honning, som hæmmer væksten af bakterier. Visse typer af honning, herunder manuka honning fra New Zealand og Malaysia, tualang honning har været bevist at bekæmpe Staphylococcus infektioner, herunder methicillin-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) samt H. pylori, som forårsager mavesår. Bortset fra dens medicinske anvendelser, honning er en potent sødemiddel, som omsætter en lille smule langsommere, end raffineret sukker. Ved hjælp af honning for at forsøde drikkevarer tilbyder en naturlig og nærende alternativ til raffineret sukker eller kunstige sødestoffer.

Gør Ingefær og Honning Drikkevarer

Ingefær er en fremragende urte-te, der kan nydes varm eller kold. Serveres varm med citron og honning, ingefær te tilbyder en beroligende natten drink med ingen af de kalorier, koffein eller varm kakao. Når man serverer det koldt, kan du tilføje mousserende vand eller club soda for at give din lille sjov fizz soda, uden kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler. Stejl en teske eller to af skrællet, revet frisk ingefær i en kop vand i mindst fem minutter. Stamme, ingefær, forsøde te med en spiseskefuld honning og tilføje en ringe sprøjt af citron. For at tjene det kolde, tilsæt isterninger og et stænk af sodavand, hvis du vil. Du kan også tilføje ingefær og honning til smoothies. De særligt supplement til smoothies lavet med bananer, blåbær eller mango.

Tips og Advarsler

Ikke give frisk ingefær til børn helt af sig selv, før de er mindst 1 år gammel. Ingefær er ikke kendt for at være allergifremkaldende, men nogle småbørn ikke kan lide smagen. Tilføje det til drikkevarer i meget små mængder, så dit barn kan vænne sig til det. Aldrig give honning til børn under 1 år gamle. Deres små systemer mangler det enzym, der er nødvendig for at neutralisere botulisme, som ofte findes i honning. Dette er ikke en fare for, at voksne, men det kan være alvorlige og endda fatale i babyer.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære