Sund Kost >> Kost

Kan Du Erstatte Persille til Basilikum i Pesto?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret November 27, 2018

Den første offentliggjorte omtale af pesto i Usa opstod i 1940'erne, men det var ikke blevet almindelige i de Amerikanske husholdninger for mange år siden, frisk basilikum var ikke umiddelbart kan findes i købmandsforretninger og mindst indtil 1970'erne. Mens traditionelle pesto indeholder basilikum, hvidløg, Parmesanost, pinjekerner og olivenolie, kan du erstatte andre nødder og grønne til at komme op med lækre alternativer.

Persille vs. Basilikum Ernæring

Ændre ingredienserne i din pesto vil ændre den ernæringsmæssige indhold samt smag. Bruge persille i stedet for basilikum vil gøre din pesto mere nærende. En kop hakkede basilikum indeholder 10 kalorier, 13 procent af den daglige værdi for C-vitamin, 45 procent af DV for vitamin A og 220 procent af DV for vitamin K. Persille har flere kalorier per kop, med 22, men giver også flere vigtige næringsstoffer med 21 procent af DV for jern -, 133 procent af DV for C-vitamin, at 23 procent af DV for folat, 101 procent af DV for vitamin A og 1,230 procent af DV for vitamin K. Jern og folat er vigtig for dannelsen af røde blodlegemer, C-vitamin hjælper med at helbrede sår, vitamin A er vigtig for synet og immunforsvaret, og du har brug for K-vitamin, for blodet til at størkne.

Valg af Nødder

Mens du kan bruge de mere traditionelle pinjekerner, valnødder bruges ofte, når de foretager pesto med persille. Andre alternativer omfatter græskar frø, hasselnødder, mandler, cashewnødder, så eksperimentere med mængden og typen af nødder, som du inkluderer i din pesto til at se, hvilken kombination der er mest tiltalende for dig.

Yderligere Ingredienser

Da du allerede er afgang fra den oprindelige pesto opskrift ved at erstatte persille til basilikum, kan du overveje at tilføje nogle andre valgfrie ingredienser. Prøv at tilføje citronsaft, soltørrede tomater, jalapeno, avocado eller oliven, når du ønsker at ændre din grundlæggende pesto opskrift. Start med blot en lille mængde, da mange af disse ingredienser, er meget stærkt krydret.

Andre Alternativer

Næste gang du har nogle ekstra bladgrøntsager, kan du overveje at blande en version af pesto, da næsten alle grønne kan arbejde i denne opskrift. Prøv en kombination af basilikum og persille, eller brug arugula, koriander, spinat, mynte, brøndkarse, hvidløg skrammer, Swiss chard, grønkål, selleri, oregano eller broccoli rabe for den vigtigste ingrediens i denne smagfuld ret, som kan bruges som topping, spredning eller dip.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære