Sund Kost >> Kost

Hvordan Kan En Person, Der Arbejder Natten Over Med At Tabe?

Skrevet af Chris Daniels; Opdateret juli 20, 2017

Skifteholdsarbejde kan øge dit stress-niveau og forstyrre strømmen af dit liv, så du mindre tid til at passe til sunde vaner. Det er dog stadig muligt at løse usunde vaner og tabe sig, mens de arbejder en overnatning skift. Fokus på at bruge den tid, du har til fulde, at sove godt, tilberedning af sund mad og motion, når det er muligt.

Brug solbriller, når de vender tilbage fra arbejde, hvis solen er allerede oppe. Kroppens døgnrytme, eller indre ur, nulstilles ved udsættelse for lys. Selv hvis du har været oppe hele natten, eksponering for sollys kan gøre det vanskeligere at falde i søvn. Mangel på søvn kan i høj grad øge niveauer af stresshormonet cortisol, der kan føre til yderligere søvn forstyrrelse og vægtøgning.

Forberede et sundt sove-miljø for den tid, som du kan sove i løbet af dagen. Den ideelle miljø bør være køligt, mørkt og stille, i henhold til MayoClinic.com. Brug et blackout skygge til blok lys ind gennem vinduerne. En fan i baggrunden, kan medvirke til at give hvid støj til at fjerne uden distraktioner. Tillad dig selv tid til at slappe af lytte til lys, musik, på et mørkt sted, før de går i seng, hvis du har svært ved at falde i søvn.

Handle dagligvarer når du kan afsætte den tid og opmærksomhed til at gøre sunde valg af fødevarer. Holde sig til omkredsen af butikken med frugt, grøntsager, mejeriprodukter og magert kød. Forberede større mængder af sunde måltider før tid, så du behøver ikke at ty til fastfood, når du er træt eller travlt.

Motion før, under eller efter dit indlån på skift. Motion kan hjælpe med at reducere stress og forbedre søvn, i henhold til MayoClinic.com. Når du starter på din vægt tab rejse, nogen form for fysisk aktivitet vil være effektiv, herunder gang, let løb og let styrketræning med vægte.

Afsætte 20 til 30 minutter om dagen til en aktivitet, du finder afslappende. For eksempel, lytte til positive eller beroligende musik, selv når du er på dit indlån på skift. Aromaterapi, såsom lavendel eller rosmarin, kan også hjælpe med at reducere stress og har en beroligende virkning. At reducere stress er en vigtig faktor i vægttab.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

Foto Credits

  • Pixland/Pixland/Getty Images
ADVERT

Mest populære