Sund Kost >> Kost

Kan Rosmarin Drikkes som Te?

Skrevet af Alberto J. Medina; Opdateret December 27, 2018

Rosmarin er en urt, der er i brug siden oldtiden. Det er en god kilde til vitamin A, thiamin og magnesium, og en meget god kilde til C-vitamin, vitamin B-6, folat, kalcium, jern og mangan. Rosmarin er tilgængelige som friske eller tørre urter, udpakke og æterisk olie. Som en te af friske eller tørre urter, rosmarin har både aromatiske og helende egenskaber, og det kan være forbrugt til sin antioxidant egenskaber, og til behandling af mave-tarm lidelser.

Gør Rosmarin Te

Forberede rosmarin te, ved at tilføje 1 1/2 tsk tør rosmarin nåle til en kop varmt vand. Lad te stejl for fem minutter, derefter stamme. Dette gør en velsmagende urte-infusion; hvis du foretrækker det søde, tilsæt lidt honning. Drikker 3 kopper om dagen er anbefalet i behandlingen af fordøjelsessystemet lidelser.

Sundhedsmæssige Fordele

Rosmarin har te antioxidanter og antibakterielle egenskaber. Antioxidanter i rosmarin te har vist sig at beskytte mod kræft, mens den antibakterielle egenskaber af rosmarin, kombineret med den aromatiske dampe af denne te kan hjælpe med at lindre overbelastning, der er forårsaget af allergier og luftvejsinfektioner. Begge disse helbredende egenskaber er også tænkt til at fremme en sund hjernefunktion. I behandlingen af fordøjelsessystemet lidelser, rosmarin te afslapper musklerne i mave-tarmkanalen.

Overvejelser

Rosmarin urte te er naturligt koffein-fri. Rosemary ' s helbredende egenskaber kan forårsage uønskede interaktioner med andre behandlinger eller tilstande. Ikke forbruger rosmarin æterisk olie, da dette er til udvortes brug og kan forårsage forgiftning. Konsultere din læge, før du drikker rosmarin te, hvis du er gravid, på hjerte medicin eller diabetiker, eller har en kronisk mave-tarm-sygdom.

Om Forfatteren

Alberto J. Medina er en lille virksomhed ejer, personlig træner og professionel forfatter. Han har en bachelorgrad i motion og sundhedsfremme fra Virginia Tech, og er en ACE-certificeret avanceret sundhed og fitness specialist samt en sundheds-coach og group fitness instruktør.

ADVERT

Mest populære