Sund Kost >> Ernæring

Kan Proteinpulver Vokse Glutes?

Skrevet af Kristy Lee Wilson; Opdateret 07 December, 2018

Protein er ofte forbundet med stærke og muskuløse atleter, og der er en gennemgående myte, at man spiser en masse protein fører til store muskler. Men at opbygge muskler er ikke så let. Kun regelmæssig styrketræning, i form af squats, deadlifts, lunges, step-ups og split squats, vil bygge din glutes, ikke overdrevne mængder protein. Men, passende protein, hvad enten det er i form af kosttilskud eller fødevarer, gør at spille en rolle i den vækst, reparation og vedligeholdelse af muskler.

Protein Muscle Vækst

Kroppen bruger protein til mange funktioner, herunder at regulere hormon sekretion, beskyttelse mod sygdom, transportere næringsstoffer ind og ud af celler, der transporterer ilt, for at opretholde kroppens væskebalance og regulering af blodets evne til at størkne. Protein er også en vigtig aktør i den vedligeholdelse, vækst og reparation af muskelvæv. Dette får folk til at tro, at ved at spise mere protein, de vil opbygge større muskler. Men, spiser dobbelt så meget protein som du har brug for, vil ikke føre til muskler, der er dobbelt så stor. Din krop skal bruge proteiner, den behøver, og så gemme resten som fedt på kroppen.

Rolle af Protein Pulver

Når det kommer til at få muskel-og forme din krop, det er virkelig et spørgsmål om at forpligte dig til ekstra motion og ekstra kalorier, ikke nødvendigvis at ekstra kosttilskud. Protein pulver er ikke nødvendigvis højere proteinindhold end nogle af de andre fødevarer, som kylling bryst, men kan være dyrere. Protein pulver også undlader at levere den ekstra vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer rigtige fødevarer giver. Protein pulver er praktisk, men det er altid bedst at få, hvad du kan fra fødevarer, først og derefter supplere efter behov.

Protein Behov

Mængden af protein du har brug for, afhænger af en række faktorer såsom din alder og køn samt mængde og type motion du gør. Udholdenhed atleter, og andre, der jævnligt udfører intens motion har et større behov for protein. Voksende teenage-atleter og personer, bare begynder et træningsprogram også kræve, at et højere indtag af protein end den gennemsnitlige person. Clark foreslår, at få 10 til 35 procent af din samlede kalorier fra protein. Kilder kan indeholde animalske proteiner som kød, kylling, kalkun, fisk, æg og mælkeprodukter, eller vegetabilske kilder som bønner, kikærter, tofu og nødder.

Et Væsentligt: Styrketræning

Det er ingen hemmelighed, at styrketræning opbygger muskler. For virkelig at målrette og opbygge din glutes fokusere på at tilføje øvelser som benpres, squat, Bulgarian split squats, walking lunges, lateral lunges, single-ben squats, trin ups, kabel-returkommission, kabel-bortførelser og forskellige longering og bridging øvelser. At forme og forme glutes, du har brug for at slå dem fra alle vinkler. Fokus på form først, og når du har den form ned begynde at løfte så tungt som du kan. Uddannelse din glutes en gang om ugen, hvis du er løft af tunge, er tilstrækkeligt til at få dig de resultater, du er ude efter.

Om Forfatteren

Kristy Lee Wilson er en tidligere Cirque du Soleil performer, Sharecare fitness ekspert, bestseller forfatter, en international foredragsholder, certificeret personlig træner og unge fitness-specialist. En elite atlet fra en meget ung alder, Wilson ' s vigtigste opgave er at motivere, inspirere og uddanne så mange mennesker som muligt til at leve til deres fulde potentiale.

ADVERT

Mest populære