Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Popcorn Afværge Sult Cravings?

Sunde, lavt kalorieindhold snacks give dig meget tiltrængt energi mellem måltiderne, og hjælpe dig med at undgå overindulging til frokost og middag. Popcorn er en nærende valg til at bekæmpe sult. Fiber i popcorn, der gør du føler dig fuld hurtigt og fastholder mæthed i længere tid. Dens komplekse kulhydrater forhindre et fald i blodsukkeret, som er en sikker udløse sult. Du kan endda spise nok til at fylde op, og samtidig holde kalorier ned.

Fiber Holder Dig Fuld

Da fiber ikke er fordøjet, og det absorberer vand, kan det hurtigt fylder din mave. Maven er udspiling forårsager frigivelse af hormoner, der gør du føler dig fuld. Fiber også langsommere tempo, hvormed fødevarer efterlader din mave. Som et resultat, du føler dig fuld længere. De opløselige fibre i popcorn er endvidere i besiddelse af off sult ved at forsinke frigivelsen af sult-der producerer hormoner. En portion luft-poppet popcorn, som er 3 kopper, har næsten 4 gram fibre, som giver omkring 16 procent af kvinderne og 11 procent af mændene ' s anbefalede daglige indtag.

Komplekse Kulhydrater for Stabil Sukker

En måde at holde sulten i skak, er at holde dit blodsukker i balance. Når blodsukkeret falder, din krop reagerer ved at gøre du føler dig sulten, fordi det har behov for sukker til energi. De komplekse kulhydrater i popcorn er fordøjet langsomt, så de giver en jævn tilførsel af sukker. Du vil komme 19 gram kulhydrater fra en 1-cup servering af luft-poppet popcorn. Institute of Medicine, der er etableret en passende daglig indtagelse af kulhydrater på 130 gram for alle voksne, så 3 dl popcorn fylder omkring 15 procent af dit daglige kulhydrat-behov.

Spis Mere for Færre Kalorier

Når du vælger lav-energi-tæt fødevarer, kan du afværge sult ved at spise mere mad for færre kalorier. Energitæthed er antallet af kalorier -- eller energi -- i en bestemt mængde af mad. Lav-energi-tæt fødevarer, har færre kalorier i en større del af maden. Vand og fibre er de to komponenter, der skaber lav energi tæthed, fordi de bidrager bulk uden kalorier. Popcorn er lavt i vandet, men dens fiber gør det til et godt valg for en lav-kalorie -, høj-volumen snack. Tre kopper af luft-poppet popcorn kun har 93 kalorier. Generisk smør-flavored mikrobølge popcorn og hjemmelavet olie-poppet sorter er højere i kalorier med omkring 120 per portion.

Holde Dine Popcorn Sund

Air-poppet, hjemmelavet og mikrobølge popcorn har den samme mængde af fiber og 12 til 19 gram kulhydrater i en servering, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Air-poppet popcorn har kun et spor af fedt. Når du pop i olie eller købe en smør-flavored mikrobølgeovn mærke, fedt dobbeltværelser, men en tjener stadig har færre end 10 gram. Din snack bliver usunde, når du vælger sødet popcorn, tilføje ekstra smør og salt, eller spiser for mange kalorier. Snacks skal forblive mellem 100 og 200 kalorier. Valg af ost-flavored popcorn er en anden faldgrube. Det er 11 gram fedt, 174 kalorier og 293 mg natrium i en 3-cup, der tjener.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

  • Burke/Triolo Productions/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære