Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan En Grøn Smoothie en Dag få Dig til at Tabe Vægt?

Skrevet af Nadia Haris ; Opdateret juli 20, 2017

At gøre en lille, konsekvent ændring til at forbedre din daglige kost kan hjælpe dig med at tabe sig-og holde det ud. En måde at gøre dette på er at erstatte et måltid om dagen med en næringsrig grøn smoothie, mens du holder dine andre måltider og snacks sunde og afbalancerede. Grønne smoothies indeholder typisk en kombination af frisk frugt og grøntsager og andre ingredienser, der er lav i kalorier og højt fiberindhold for at hjælpe med at undertrykke din appetit. Et afbalanceret måltid i en smoothie skal indeholde tilstrækkelige sunde fedtstoffer og proteiner til at afværge usunde fødevarer cravings og sult.

Grøn Te for fedtforbrænding

I stedet for sukkerholdige saft, skal du bruge en kop usødet grøn te til bunden af din smoothie. Forskning offentliggjort i 2006 i "Journal of Medicinal Mad" konkluderede, at grøn te indeholder store mængder af antioxidanter, der hjælper til at forbedre vægttab. Den primære antioxidant stof i grøn te, epigallocatechin gallate, har en termogen effekt, som stimulerer din krop til at brænde mere fedt. Blot at brygge en kop grøn te, og lad den køle af, og hæld det i din blender sammen med de andre ingredienser til din smoothie.

Fiber Saldi Blod Glucose Niveauer

Brug friske, rå frugt og grøntsager i din grønne smoothie for en kraftig dosis af fiber. Kostfibre hjælper med til at balancere blodsukkeret, og som forhindrer dig i at føle dig sulten, kort tid efter at have spist. Harvard School of Public Health anbefaler at få mindst 20 til 30 gram fibre om dagen. Frugt som æbler og blåbær indeholder opløselige fibre, mens agurker og tomater give dig uopløselige fibre. Hvor det er muligt, at holde huden på frugt og grøntsager for en ekstra punch af fiber.

Protein Hjælper Med At Reducere Sult

En grøn smoothie, der er et helt måltid skal indeholde protein til at hjælpe du føler dig fuld og give din krop med makronæringsstoffer der er behov for. Protein-rige fødevarer giver din krop de rå materialer, der er behov for at bygge, vokse og helbrede. University of Maryland Medical Center foreslår at tilføje ingredienser såsom soja mælk og fedtfattig yoghurt til at sikre, at dine grøn smoothie har masser af protein.

Foreslået Ingredienser

Din grønne smoothie skal være fyldt med ingredienser, der giver dig energi og afbalanceret ernæring, og holde dig følelsen fuld. The Cleveland Clinic anbefaler at tilføje spinat blade til en sund dosis af A-vitamin og K-vitamin, og en banan for kalium. Du kan også røre i en skefuld af jorden hørfrø for ekstra fiber og hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære