Sund Kost >> Ernæring

Hvad Kan Man Spise på en Restaurant på en natriumfattig Kost?

Din krop kun virkelig brug for 200 mg natrium fra din kost hver dag for at fungere korrekt. De fleste mennesker få mindst 3.000 mg dagligt. For meget natrium i din kost kan forårsage væskeophobning og for højt blodtryk, hvilket øger din risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. For at begrænse dine daglige natrium indtag til 1.500 mg, anbefaler American Heart Association, ved nødlanding på vandet, salt shaker, undgå forarbejdede fødevarer, og gøre smart valg, når man spiser ude.

Din Pre-Måltid Spil

Spring brød og suppe, som begge er ansvarlige for en stor del af Usa ' s salt indtagelse, ifølge AHA. Opt for friske grøntsager pinde eller hakkede frugt. Frugt og grøntsager er gode kilder til kalium, som er med til at modvirke de skadelige virkninger af en høj-natrium diæt. Kalium hjælper kroppen med at udskille overskydende natrium og slappe af blodkar til at sænke dit blodtryk, hedder det, AHA.

Spiselige Entrées

Spørg din server til at have den chef forberede din entre uden tilsat salt. Hvis du er trang pasta, anmode om, at ingen salt tilsættes til kogende vand. Opt for olivenolie og friske, dampede grøntsager i stedet for salt-laden marinara sauce. Vælg bagt eller kogt kylling, oksekød eller fisk uden salt, og tilsæt citron og peber dig selv. Hvis salaten er din vigtigste kursus, få dressing på siden og bruge det sparsomt, eller en smule olivenolie og eddike eller citron over dine greens.

En Side af Sund

For usaltet, dampede grøntsager eller en almindelig bagt kartoffel til at ledsage dit måltid. En lille bagt kartoffel indeholder næsten 800 milligram af hjerte-sunde kalium. Hvis du skal have pommes frites, anmode om en mindre del, og at de kommer usaltet.

Sweet Nothings

Spille det sikkert med frisk frugt eller frosne godbidder, som sorbet, sorbet eller frossen yoghurt til dessert, anbefaler California Pacific Medical Center. Bagværk som kage, tærte og donuts kan være høj i natrium.

Tricks af Handelen,

Vide, før du går. De fleste kæde restauranter, der tilbyder online information om ernæring til deres retter. Gøre din forskning forud for tid til at finde ud af, hvilke måltider er lavere i natrium. Hvis den mad, du, at du har lyst kunne blæse din natrium grænse for dag, spise en mindre portion og fylde op på lavere natrium sider.

Om Forfatteren

Amy Lang Carrera er en registreret diaetetiker i Los Angeles, der har været skrevet siden 2007 for sådanne publikationer som Insider, På den Anden Side og Gigt i Dag. Hun er uddannet ernærings-støtte behandleren og hendes forfatterskab beskæftiger aktuelle forskning for at skabe evidensbaserede oplysninger om ernæring. Carrera har en master of science grad i ernæring fra California State University Northridge.

Foto Credits

  • BananaStock/BananaStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære