Sund Kost >> Ernæring

Kan Ammende Mødre Spise Jordbær?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 19, 2018

I henhold til La Leche League, behøver du ikke at udelukke nogen fødevarer fra din amning kost. At spise en nærende kost fyldt med en bred vifte af sunde fødevarer, der hjælper dig med at bevare dit helbred og leverer din ammende spædbarn med de næringsstoffer, som han har brug for en ordentlig vækst. Medmindre du er allergisk overfor jordbær, kan du sikkert inkludere dem i din kost. Se dit barn negative reaktioner, men fordi jordbær kan medføre, at visse symptomer i en lille procent af ammende babyer.

Næringsstoffer

Jordbær er fyldt med mange af de vitaminer og mineraler, du og din ammende spædbarn har brug for et godt helbred. Mange ammende mødre er mangelfuld i jern-og tilføjelse af jordbær til din amning kost er en måde at øge dit indtag. En kop af skiveskårne jordbær indeholder 0.68 milligram jern mod 9 mg du har brug for hver dag. En kop jordbær leverer også en lille mængde af calcium, magnesium og kalium. Jordbær er en sund kilde til C-vitamin med 97.6 milligram per 1-cup servering, som er tæt på at 120 mg du har brug for hver dag, mens de ammer.

Gas

Jordbær kan forårsage gas, fussiness og ubehag i ammende spædbørn. Den stærke smag af jordbær kan være en forklaring på, hvorfor. Hvis dit spædbarn har gas, vil han sandsynligvis græde, virke nervøs eller trække sine ben op til brystet smerte. Hvis du havde jordbær i de sidste par timer, de kan være skyld i det. Holde styr på dit barns symptomer og undgå jordbær for at se, om de går væk i løbet af de næste par dage. Andre frugter, der kan forårsage gas omfatter appelsiner, grapefrugter, citroner, limefrugter, kiwi og ananas.

Allergisk Reaktion

Stærkt allergifremkaldende fødevarer kan overføres via din modermælk. Jordbær er en stærkt allergifremkaldende fødevarer, MedlinePlus rapporter, hvilket betyder, at de kan forårsage en allergisk reaktion, hvis du spiser dem, og derefter sygeplejerske dit spædbarn kort tid efter. Hvis du har en familie historie af jordbær allergi, så spørg din baby ' s børnelæge, hvis du skal udelukke fra din kost. Tegn på en allergisk reaktion kan omfatte fussiness, overbelastning, diarré og hududslæt. Hvis dit barn udviser nogle af disse symptomer, når du spiser jordbær, ringe til sin læge højre væk.

Tips

Jordbær er en nærende måde at tilføre vigtige vitaminer og mineraler til din amning kost. Hvis dit barn ikke har en reaktion på, at dem, du kan spise dem så tit du har lyst. Top en skål havregryn eller yoghurt med hakkede jordbær. Dyppe dem i almindelig fedtfattig yoghurt og drys dem med kanel til en nærende dessert. Tilføj jordbær en frugt, salat eller smoothie til at drage fordel af deres næringsstoffer. Puré friske jordbær og brug dem som en sund erstatning for gele på en peanutbutter-sandwich.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære