Sund Kost >> Kost

Hvordan Kan alt For Meget Fedt på Kroppen Påvirker en Person?

Skrevet af Megan Ware ; Opdateret juli 20, 2017

Som af 2012, cirka 65 procent af den AMERIKANSKE voksne befolkning blev betragtet som overvægtige, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. At bære for meget fedt i din krop kommer med alvorlige sundhedsmæssige risici -- overvægt eller fedme øger dine chancer for at udvikle hjertesygdom, slagtilfælde, type 2 diabetes, visse former for kræft, barnløshed og et utal af andre sygdomme og tilstande.

Årsager til Fedme

Den vigtigste årsag til fedme er tager i flere kalorier, end du forbrænder, men din vægt kan også være påvirket af medicin, såsom antidepressiva og steroider, samt stress, mangel på søvn, visse medicinske tilstande, socialt miljø, økonomisk formåen og familiens historie. Du er i større risiko for at være overvægtige eller fede, hvis dine venner og familie er overvægtige, og på en endnu større risiko, hvis du er et mindretal af lav økonomisk formåen, i henhold til Academy of Nutrition and Dietetics.

Økonomiske Konsekvenser

De førende dødsårsager i Usa er hjerte-karsygdomme, kræft, kronisk lavere respiratorisk sygdom og slagtilfælde. I nogle tilfælde, disse sygdomme kan forebygges ved at opretholde en sund vægt, korrekt ernæring og regelmæssig motion. Ifølge American Heart Association, samlede sundhedsomkostninger, der kan tilskrives fedme kunne nå $861 til $957 milliarder i 2030.

Effekt på Børn

Forekomsten af fedme i børn er også stigende. Blandt børn i alderen 2 til 19, omkring 1 ud af 3 er overvægtige og fede. Overvægtige teenagere har en 70 procent chance for at blive overvægtige voksne. Dette stiger til 80 procent, hvis den ene eller begge forældre er overvægtige eller fede, i henhold til American Heart Association. Ligesom voksne er børn, der er overvægtige er i en langt større risiko for sundhedsmæssige problemer nu og senere i livet. Hvis et barn er overvægtig, før en alder af 8, hans eller hendes chance for at mere svær fedme i voksenalderen går op.

Værktøjer Til Måling

BMI, som står for Body Mass Index, er en fælles screening værktøj, der anvendes til måling af kropsfedt. Det er beregnet ved hjælp af en simpel formel, som er baseret på højde og vægt, og er en pålidelig indikator for mange voksne, bortset fra atleter og ældre. Hvis din BMI er større end 25, er du betragtes som overvægtige. Hvis dit BMI er over 30, du er klassificeret som overvægtige. Hvis dit BMI falder i rækken af overvægtige eller fede, er du en højere risiko for de nævnte sygdomme og tilstande.

Løsninger

Vægt-tab terapi bør være baseret på en sund kost, fysisk aktivitet og adfærdspåvirkning. Kombinationsbehandling af disse tre faktorer har vist sig at være den mest succesfulde for vægttab og vedligeholdelse, i henhold til Academy of Nutrition and Dietetics. En registreret diaetetiker -- eller RD-kan sammensætte et vægt tab program, der er det rigtige for dig, baseret på dine vaner, medicinsk historie og mad præferencer. For fysisk aktivitet, Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler mindst 150 minutter af moderat intensitet aerob aktivitet hver uge, og hele kroppen muskel-styrke aktiviteter på to eller flere dage om ugen.

Om Forfatteren

Megan Ware er en registreret diætist diætist, som driver sin egen vægttab og sund-levende praksis i Dallas. Hun har tidligere arbejdet som et hospital klinisk diætist med speciale i mave-tarm-lidelser, og har også erfaring med at arbejde som ledende diætist og group fitness instruktør for et populært vægttab resort. Ware har en Bachelor of Science i ernæring fra Ohio State University, hvor hun dimitterede cum laude.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære