Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Du Blande en Pre-Workout Med valleprotein?

Skrevet af Andrea Cespedes; Opdateret: 06 December, 2018

Du trofast ramt løbebånd og vægte for at opbygge muskler, tabe pounds og forbedre udholdenhed. Hvad hvis du kunne øge din indsats med brug af kun et par sikkert, klinisk dokumenteret kosttilskud?

Brug en pre-workout drink, der øger din energi niveauer og skaber større fokus, så du får mest muligt ud af din tid på gym gulv. Whey protein, der ofte anbefales til efter træning, forbedrer muskel reparation, genopretning og syntese – den proces, hvor dine muskler vokser tykkere og stærkere. Disse kosttilskud har supplerende effekter. At blande en pre-workout med valleprotein skaber en synergi af kosttilskud, som kan øge din ydeevne og træning resultater.

Få Mest ud af Din Indsats

Pre-workout formler varierer, men normalt bære en kombination af koffein, aminosyrer og andre stimulanser for at øge dit fokus, øge din energi niveauer, og udvide din udholdenhed og magt. Journal of International Society of Sports Nutrition offentliggjort forskning i 2016, der viser, at tage en pre-workout supplement kan især forbedre din anaerobe peak og betyder magt værdier, når sammenlignet med placebo. Pre-workout ikke give dig mere styrke, men det kan hjælpe dig med at maksimere, hvad du har.

Valle Øger Muskel Vækst og Recovery

Valle, der er afledt af mælk – det er den væske der er tilbage efter mælk er koaguleret, og anstrengt. Det er dehydreret og gjort til et pulver, som du kan føje til vand, mælk, juice og shakes. Din krop fordøjer valle hurtigt og muskler til at absorbere det hurtigt, så det er næsten ideel som en workout supplement. Arbejdet muskler er klar til at modtage ernæring i form af aminosyrer til at blive stærkere og reparere hurtigere fra det hårde arbejde med at træne.

Fælles råd er at tage valle så hurtigt som muligt efter en træningstur til at drage fordel af den post-workout vindue, men forskning tyder på, at dette vindue er bredere end oprindeligt troede. Forskning offentliggjort i 2017 udstedelse af Peer-J viste, at indtagelse af whey protein umiddelbart forud for en modstand træning havde en lignende effekt på muskel reparation og vækst som indtagelse af det lige efter. Når du indtager din valle er virkelig et spørgsmål om præference.

Blanding Pre-Workout og Valle

Kombiner din pre-workout ingredienser for at mindske mængden af kosttilskud du skal tage hver for sig. Du får det løft, der er bedre fokus fra din pre-workout og muskel-bygning og recovery support af forgrenede aminosyrer i den valle, der i en supplerende servering. Pure whey har ikke nogen stimulanser, så du behøver ikke at bekymre dig om at overdrive koffein eller andre energi-boostere, der kan være farlige.

Om Forfatteren

Andrea Cespedes tjent sin ernæring legitimationsoplysninger fra Nutrition Therapy Institute i Denver, Colorado. Hun er også en personlig træner, master yoga instruktør, løbe coach, gruppe fitness instruktør og Ironman triathlet.

ADVERT

Mest populære