Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Lav-Carb Diæter, Der Gør Dig Fed?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret juli 20, 2017

Kontrol af dit samlede kalorieindtag er nøglen til sund vægtkontrol. Enhver form for kost, herunder en low-carb diæt, har potentiale til at føre til vægt og fedt at vinde, hvis det får dig til at indtage flere kalorier, end du forbrænder off. Dog, low-carb diæter -- når kombineret med højere indtag af protein-ofte hjælpe med vægttab og sund vægtkontrol.

Low-Carb Vægttab

Efter en low-carb diæt alene vil ikke nødvendigvis hjælpe dig med at kaste pounds. Mens mange lav carb diæter, der hævder at hjælpe dig med at tabe, viser en undersøgelse offentliggjort i 2012 i "Fysiologi og Adfærd" antyder, at lav-carb diæter kun arbejde for vægttab, når parret med en høj-protein indtag og kalorie begrænsning. En grund for denne konklusion er, at protein øger mæthed mere end kulhydrater, og hjælper dig med at forbrænde ekstra kalorier, efter en revision i 2008 offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition."

Vægt-Gevinst Bekymringer

Hvis man efter en low-carb diæt får dig til at øge dit samlede daglige kalorieindtag, vil du sandsynligvis tage på i vægt -- og kropsfedt. Vægtøgning er sandsynligt, hvis du begrænse dit carb indtag til fordel for højt fedtindhold fødevarer, fordi mens kulhydrat indeholder 4 kalorier per gram fedt giver 9 kalorier per gram. Spiser fiber-rige fødevarer, der rent faktisk sænker din risiko for fedme, i henhold til en fornyet undersøgelse offentliggjort i 2009 i "Ernæring Anmeldelser" -- og mest høj-fiber fødevarer, der indeholder kulhydrater.

Øvelse Overvejelser

Regelmæssig motion, når det kombineres med en sund kost, er en af de bedste måder at holde sig slank og undgå at få fedt på kroppen. Kulhydrater er kroppens vigtigste kilde til energi, særligt under fysisk aktivitet. Institut for Medicin tyder på, at voksne indtager mindst 130 gram kulhydrater hver dag. Indtagelse af for få kulhydrater kan forårsage dig til at føle sig trætte og brænde færre kalorier hele dagen-sund vægtkontrol mere vanskeligt.

Undgå Vægtstigning

Hvis du prøver at opnå eller opretholde en sund kropsvægt på en low-carb diæt, der har til formål at arbejde ud regelmæssigt, spiser nok kulhydrater til at bevare din energi, øge din protein forbrug og kontrol af dit samlede daglige kalorieindtag. Vælg masser af protein-rige æggehvider, magert kød, fisk, skaldyr, fjerkræ uden skind, soja produkter, fedtfattige mejeriprodukter, bælgfrugter, nødder og frø. Mange voksne kræver 13 til 18 kalorier per pund kropsvægt dagligt-afhængig af deres aktivitet niveau-at opretholde en sund vægt, ifølge Harvard Medical School.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Comstock/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære