Sund Kost >> Kost

Kan Man Tabe sig Bare ved Jogging men Spiser Dårlig Mad?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret juli 20, 2017
While jogging burns calories, by itself it isn't the most effective weight loss approach.

Mens jogging forbrænder kalorier, af sig selv, at det ikke er det mest effektivt vægttab tilgang.

De fleste af vægt tab programmer anbefaler både kostændringer og motion, snarere end enten en i isolation. Det er meget lettere at tabe sig ved at gøre de sunde ændringer i kosten, end ved blot at udøve. Så hvis du ikke spiser en sund kost, vil det være usandsynligt at du vil miste en betydelig mængde af vægt ved jogging alene.

Vægttab

At tabe et halvt kilo, du har brug for et kalorie underskud på 3.500 kalorier. Dette betyder, at du er nødt til at spise på 3.500 færre kalorier, brænde er 3.500 kalorier gennem øvelse, eller spise mindre og dyrke mere motion, så reducerer du din gennemsnitlige kalorieindhold brug af er 3.500 kalorier. At tabe sig på den anbefalede mængde af en til to pounds per uge gennem jogging ville betyde, jogging nok til at brænde et gennemsnit på 500 til 1.000 kalorier per dag.

Forbrændte Kalorier Ved Jogging

Jogging 6 km per time til en time forbrænder om 654 kalorier for en person, der vejer 150 kg. Dette betyder, at en person på denne vægt ville have at jogge for omkring en time om dagen til at miste omkring et halvt kilo om ugen, så længe hun ikke øge mængden af kalorier, de spiser.

Motion og Vægttab

Mens jogging meget vil i teorien forårsage vægttab, en artikel offentliggjort i "The American Journal of Medicine" i August 2011 konstateret, at motion alene ikke er en effektiv vægt tab strategi. Forfatterne analyserede undersøgelser, der involverer isoleret aerob øvelse, der varede i op til 12 måneder, og fandt, at motion alene førte til et gennemsnitligt tab på kun 3.74 pounds i overvægtige eller svært overvægtige deltagere ved slutningen af den undersøgte periode. Deltagerne kan have øget mængden af kalorier, at de spiste i reaktion at føle sulten efter træning, eller at de måske ikke har gjort nok til at brænde den mængde kalorier, der kræves for at tabe et større beløb af vægt.

Overvejelser

En kombination af motion og sund ændringer i kosten, der virker bedst for vægttab, og regelmæssig motion er vigtigt for at opretholde tabte i vægt. Mens jogging vil ikke gøre op for en i øvrigt usund kost, kan det hjælpe med at forbedre dit blodtryk, kolesterol og hjerte sundhed, og samtidig øge muskelmassen.

Om Forfatteren

Jessica Bruso

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære