Sund Kost >> Kost

Kan Du Tabe Fedt ved at Spise Tun på Dåse Pakket i Vand?

Skrevet af Sylvie Tremblay, Civilingeniør; Opdateret November 21, 2018

Når det kommer til sunde protein-pakket staples, er det ikke blive mere overkommelige eller praktisk end tun. Vand-pakket tun er altid den sundeste løsning, og det lave kalorieindhold tælle gør det specielt godt for vægttab. Men vand-pakket tun har mere går det for det end er lav i kalorier. Læs videre for at lære mere om, hvordan det kan hjælpe dig med at tabe vægt.

Kalorier i Vand-Pakket Tun

Hvis du forsøger at tabe sig, tun på dåse pakket i vand kan hjælpe, især hvis du typisk spiser tun på dåse i olie. En 3-ounce del af vand-pakket tun indeholder kun 73 kalorier, hvilket gør det nemt at passe ind i selv en kaloriefattig diæt. Samme størrelse del af olie-pakket version, på den anden side, har 168 kalorier. Selv hvis du kun spiste tun to gange om ugen, skift fra olie - til vand-pakket tun vil spare dig for næsten 10.000 kalorier i løbet af et år — nok til at miste næsten 3 kilo, selv hvis du gjorde ingen andre ændringer til din kost.

Fordele fra Protein

Tun, der byder på masser af protein af høj kvalitet, som tilføjer, at fisk ' s sundhedsmæssige fordele såvel som dens vægt tab-venlige egenskaber. Hvis du ramme gym at tabe sig, er en protein-pakket kost vil hjælpe dig med at opbygge muskelmasse, der hæver dit stofskifte. Protein øger også dit stofskifte direkte, fordi det har en høj termisk effekt, hvilket betyder, at du forbrænder flere kalorier på blot at fordøje protein-rige fødevarer. En 3-ounce servering af vand-pakket tun har 17 gram protein. Spis det hele, og du vil få 33 gram.

Fordele fra Fedt

Som de fleste koldt vand fisk, tun, tjener som en kilde til omega-3 fedtsyrer. Disse fedtstoffer er gode for din generelle sundhed, da de hjælper os med at bekæmpe betændelse og fordel hjerte sundhed.

Nye undersøgelser viser at omega-3 fedtsyrerne også kan hjælpe med at bekæmpe fedme. En undersøgelse offentliggjort i "Næringsstoffer" i 2016 fundet, at personer med et højt omega-6 til omega-3-forhold — mennesker, der ikke får nok omega-3 fedtsyrer i deres kost — er på et højere risiko for fedme. Folk med et lavere omega-6 til omega-3-forholdet, som får flere omega-3 fedtsyrer gennem kosten, var mindre tilbøjelige til at blive overvægtige. Mens mere forskning er nødvendig for at forstå denne forbindelse, herunder flere fisk i din kost kan hjælpe med at forbedre din fede syre-forholdet for at hjælpe med at holde dig slank.

Herunder Tun i Din Kost

Vand-pakket tun er den ultimative komfort mad, når du forsøger at tabe sig, så brug den selv, når du er på kort tid. Det tager mindre end 5 minutter at lave en sund tun salat sandwich fra hele korn brød, tun, hytteost, hakkede krydderurter og hakkede pickles, så du har et godt afrundet forret til din frokost. Eksperiment ved at tilføje bidder af tun til din foretrukne gryderet med pasta eller stir fry, og prøv at tilføje tun til din omelet til en sund morgenmad.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil og sundhed.

ADVERT

Mest populære