Sund Kost >> Ernæring

Kan Du Leve af Vitaminer og Protein i Øl?

Skrevet af Matthew Lee; Opdateret December 27, 2018

Med de sorter, herunder mørke, tykke portierer og stouts, lys, gullig pilsnere og de mange farver og varianter af frugt øl, der er en øl, der passer til næsten enhver smag. Hertil kommer, at øl er lavere i alkohol og mere nærende end de fleste alkoholiske drikkevarer. Men øl er hverken sundt eller realistisk mulighed for at opfylde dine daglige behov for proteiner eller vitaminer.

Protein

I 2010 "Dietary Guidelines for Americans," det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefaler, at 10% til 35% af dine daglige kalorier kommer fra protein. På en 2,000 kalorie diæt, dette beløber sig til 200 til 700 kalorier fra protein hver dag. Da der er 4 kalorier i 1 gram protein, du har brug for at spise mellem 50 og 175 gram protein for at opfylde dine daglige behov. Øl indeholder cirka 1,6 gram protein i kan. Det vil kræve, at du drikker mere end 30 dåser om dagen for at opnå et minimum af protein.

B-Vitaminer

Alle øl indeholder store mængder af B-vitaminer med særligt høje koncentrationer af vitaminer, B-3, B-6 og B-9. Dette kommer fra gær indhold af øl, ufiltreret øl, der indeholder højere koncentrationer af B-kompleks vitaminer. For eksempel, en dåse øl indeholder 12.6 procent af dit daglige vitamin B-6. Som sådan, kan du i teorien få alle dine daglige indtag fra otte dåser øl. Men som alkohol hæmmer optagelsen af mange B-vitaminer, kun alkoholfri øl er gode kilder til disse vigtige næringsstoffer.

Andre Mikronæringsstoffer

Bortset fra B-kompleks vitaminer, øl ikke indeholde væsentlige mængder af andre vitaminer. Hertil kommer, at øl er ikke en særlig god kilde for de fleste mineraler. Men det indeholder betydelige mængder af fosfor og magnesium. For eksempel kan man indeholder mere end 7 procent af dit daglige fosfor behov. Som sådan, kan du få alle dine daglige fosfor ved at drikke lidt mere end 14 dåser øl per dag. Men som øl indeholder mere fosfor end nogen andre mineralske, ville du nødt til at drikke mange flere dåser hver dag for at opnå betydelige mængder af andre vigtige mineraler.

Andre Overvejelser

Overdrevent forbrug af alkohol er farligt for dit helbred, og også på din talje. Der er 4 kalorier i 1 gram kulhydrater og 7 kalorier i 1 gram alkohol. Af de 153 kalorier i en dåse øl, næsten 100 kommer fra alkohol. Så ville du nødt til at drikke mindst otte dåser øl til at opfylde dine daglige behov for protein eller nogen mikronæringsstoffer, ville dette resultere i omkring 800 kalorier per dag, der kommer fra alkohol. Hertil kommer, at den anbefalede daglige indtagelse af alkohol er ikke mere end en drik til kvinder og en til to drinks for mænd.

Om Forfatteren

Matthew Lee har været at skrive professionelt siden 2007. Tidligere og aktuelle forskningsprojekter, der har undersøgt effekten af en diagnose af brystkræft på livsstil og mental sundhed og overholdelse af livsstil-baseret (dvs ernæring og motion) og medicinsk behandling behandling programmer. Han har en Master of Arts i psykologi fra Carleton University og arbejder mod sin doktorgrad i sundhedspsykologi.

ADVERT

Mest populære