Sund Kost >> Ernæring

Kan Du tage på i Vægt hvis Du Spiser Mere Protein End den Daglige Beløb, der er Nødvendigt?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret juli 20, 2017

Protein shakes, kosttilskud og andre produkter, er ofte udråbt som vægttab hjælpemidler, men de kan helt sikkert have den modsatte virkning, så godt. Alle fødevarer, der indeholder kalorier kan lette vægt vinde, hvis du spiser det i overskud, så det er vigtigt at se dine størrelser, der serverer, og holde sig inden for de anbefalede mængder næringsstof, hvis din vægt er et problem.

Anbefalinger

Mængden af protein du har brug for på en dag, afhænger af faktorer, såsom din vægt, alder og aktivitetsniveau. Generelt, Ris Universitet anbefaler, at stillesiddende voksne spiser 0.4 gram protein per kilo kropsvægt, og at en mere aktiv voksne spiser op til 0,6 gram pr pund kropsvægt. For en 150 pund voksne, der betyder, at der sigter på 60 til 90 gram protein per dag. Lejlighedsvis at spise mere, end der er sjældent skadelige, men at gøre det på en langsigtet basis, kan øge dit daglige kalorieindtag samt din risiko for hjertesygdomme, problemer med fordøjelsen, og nyreproblemer.

Kalorie Kontrol

At spise en masse protein kommer ikke til at gøre dig tage på i vægt, men at spise en masse kalorier vil – og der er ofte en sammenhæng mellem de to, fordi nogle høj-protein fødevarer tendens til at være høj i kalorier og fedt, så godt. Hvis du er på en høj-protein kost, og ikke ønsker at tage på i vægt, sørg for, at du forbrænder flere kalorier, end du forbruger ved at holde en detaljeret mad tidende og udøver regelmæssigt. Med hjælp af en online kalorietæller og motion lommeregner, kan du finde ud af, hvor mange kalorier du forbrænder med typiske daglige aktiviteter.

Mad Retningslinjer

Stikning til høj-protein fødevarer, der er lav i kalorier kan også hjælpe dig med at holde din vægt i skak. USDA anbefaler spiser hovedsagelig fisk, magert hvidt kød, ekstra magert hakket oksekød, bønner, ærter, grøntsager, nødder og soja produkter. Vælger at spise mejeriprodukter, der er mærket med lavt fedtindhold, ikke fedt eller fedt fri. Hvis du er efter en høj-protein kost og tage proteintilskud, eller drikke shakes, bruge dem som lejlighedsvis måltid udskiftninger, der er en del af en velafbalanceret kost, der kan producere større vægttab.

Overvejelser

Altid får godkendelse fra din læge eller en registreret diætist, før du foretager nogen større ændringer i din kost plan, især hvis du har en medicinsk tilstand. Efter en høj-protein kost kan faktisk være en effektiv måde at begrænse vægtøgning eller arbejde mod stabil vægttab, men den bedste weight management plan er én, der involverer en bred vifte af sunde livsstil ændringer, som du er sikker på du kan fortsætte med på langt sigt.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære