Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Du Svag Fra en Lav-Kalorie Diæt?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret December 27, 2018

Besvimelse kan forekomme, når du ikke får tilstrækkelig blodtilførslen til hjernen, som regel på grund af et fald i blodtrykket. Mens en lav-kalorie kost, vil ikke nødvendigvis medføre besvimelse, er der visse betingelser, der kan opstå, når følgende denne type kost kan føre til besvimelse, hvis du ikke er forsigtig. At spise en velafbalanceret kost, drikke masser af væske og ikke begrænse kalorier overdrevent vil hjælpe med at minimere denne risiko.

Lavt Blodsukker

Du må ikke springe måltider, når de forsøger at tabe sig. Ikke kun kan det give bagslag og få dig til at spise for meget på dit næste måltid, kan det også føre til besvimelse. Hvis du venter for længe mellem måltider og snacks, dit blodsukker kunne slippe for lav, hvilket får dig til at besvime. Selv om dette er mere almindelig hos diabetikere, kan det ske, at dem, der ikke diabetisk så godt.

Ikke Får Nok Næringsstoffer,

Hvis din lav-kalorie kost er for restriktive, kan du ikke få nok af de næringsstoffer, der er nødvendige for at danne sunde blodceller, såsom jern og vitamin B-12. Dette kan forårsage anæmi og minimere mængden af ilt, når din hjerne, gøre dig mere tilbøjelige til at besvime. Jernmangel er en af de mere almindelige mikronæringsstoffer mangler, så for at begrænse denne risiko, skal du være særlig opmærksom på din jern i kosten, når du er på slankekur.

Mangel på Væske

Sørg for at du drikker masser af vand eller andre drikkevarer, mens en lav-kalorie kost, især hvis kraftig motion er en del af dit vægttab strategi. Hvis du ikke får nok at drikke, kan du blive dehydreret. Dette kan føre til et pludseligt fald i blodtrykket, hvilket får dig til at besvime. Du er mere tilbøjelige til at blive dehydreret, når du dyrker motion i meget varmt vejr på grund af øget svedtendens. Holde kalorielet sportsdrik på hånden, til at erstatte tabt væske og elektrolytter og minimere risiko for besvimelse.

Andre Overvejelser

Besvimelse kan være på grund af en række andre årsager, herunder alvorlige medicinske tilstande, såsom hjerteproblemer eller diabetes, så fortæl din læge, hvis du svag, især hvis det sker mere end én gang. Hvis du er stresset, hyperventilating, graviditet og det at være i et varmt eller overfyldt indstilling kan også bringe på en besvimelse episode. Hvis du begynder at føle dig svag, så prøv at ligge ned eller sidde med hovedet mellem knæene for at forbedre blodtilførslen til hjernen.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære