Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Kan Du Spise på Serotonin Magt Kost?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 12 December 2018

Serotonin er tilnavnet "feel-good" neurotransmitter, og at opretholde normale niveauer, der kan hjælpe med at regulere appetitten og reducere mad cravings. Udviklet af Judith Wurtman, tidligere direktør for det Program i Kvinders Sundhed ved Massachusetts Institute of Technology Clinical Research Center, Serotonin Magt kost var designet til at hjælpe deltagerne med at lære at håndtere følelsesmæssige spise ved valg af bestemte fødevarer, at bidrage til at øge serotonin-niveauet i kroppen.

Serotonin Bølge

Den første fase af Serotonin Magt kan kaldes Serotonin Bølge, og den varer i to uger. Målet er at spise visse næringsstoffer på bestemte tidspunkter, såsom en stor del af protein til frokost, og ingen protein på middag, for at hjælpe med at træne din hjerne til at hjælpe dig med at begrænse din kost. Til morgenmad, vil du spise et protein som hytteost og æg, et kulhydrat, såsom korn eller havregryn og frugt. Til frokost, vil du have et protein, såsom fisk, magert kød, fjerkræ, æg eller tofu og grøntsager. Middagen kommer til at bestå af kulhydrat, som bønner og andre bælgfrugter, quinoa eller ris, og grøntsager.

Serotonin Balance

Den anden fase kan kaldes Serotonin Balance og hjælper med at opretholde høje serotonin niveauer. Det varer seks uger. Denne fase spejle fase 1, bortset fra at du nu tilføje et protein, såsom fisk, rejer, kammuslinger, fjerkræ og magert kød, kulhydrater og grøntsager, du spiser til middag. Det centrale er imidlertid, er at spise den rigtige mængde af protein, som er mindre for kvinder end for en traditionel servering af protein. Kvinder bør have 2 ounce af protein med middag og mænd bør have 4 ounces. Protein er ikke forpligtet til middag i denne fase, så det er op til dig, hvis du ønsker at medtage den i din middagsmad, noter Wurtman, forfatter af "Serotonin Magt Kost."

Serotonin Kontrol

Serotonin Kontrol, der varer i fire uger, og er den tredje fase af kosten, og er designet til at hjælpe dig med at ændre dine spisevaner, indtil de bliver anden karakter. Morgenmad, frokost og middag krav forblive den samme som i fase 2, men du vil kun få en snack hver dag i stedet for to eller tre snacks, der er tilladt i de første to faser.

Ikke Et Ord Om Snacks

Tre high-carb snacks, der er tilladt i den første fase af kosten. Du vil have en snack, en time før frokost, en anden tre eller fire timer efter frokost, og det tredje to eller tre timer efter middag. I den anden fase, du vil have en snack, en time før frokost og den anden tre eller fire timer efter frokost. Du får kun en snack i løbet af tredje fase, og vil du have det tre eller fire timer efter frokost. Acceptabelt snacks omfatter popcorn, snobrød, kiks, granola barer, engelske muffins, saltkringler og ris kager.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære