Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Du Spise Lav Carb på et Krydstogt Skib?

Krydstogt skibe er kendt for deres overdådige buffeter og udarbejde forgyldt måltider med et stort udvalg af lækre fødevarer og drikkevarer. Se disse fantastiske skærme af kulinariske ekspertise er nok til at føre voyagers at bestille så meget, som de eventuelt kan spise i et møde. Ja, du er på ferie og skal leve en lille smule, men hvis du er efter en low-carb diæt, kan du finde mange lækre og dejlige muligheder, der ikke vil blæse din carb budget.

Opsøge Kød

Kødet er naturligvis carb-gratis, og der er ingen mangel på det på de fleste krydstogtskibe. Selvfølgelig, du ønsker at vælge magert kød, såsom hvidt kød, kylling bryst, fordi selvom kød ikke indeholder kulhydrater, det kan være høj i usunde mættede fedtstoffer. Frisk fisk og skaldyr er en anden mulighed, og de fleste krydstogtskibe tilbyde elementer, såsom laks, ørred, rejer, krabber og hummer, hele, der er lavt indhold af mættet fedt og kulhydrater. Spring paneret og stegt kød, fisk og skaldyr, men da disse ikke indeholder kulhydrater, samt for meget mættet fedt for at blive betragtet som sund.

Gå Tungt på Grøntsager og Frugt

Hoved lige til frugt og veggie del af krydstogtskibet buffet, Cruise Critic hjemmeside anbefaler. Mens frugter og grøntsager ikke indeholder kulhydrater, vil de fleste sorter, såsom salat, blomkål, selleri og æbler, der kun indeholder få kulhydrater pr servering. Friske frugter og grøntsager, der også indeholder fibre, som fylder dig op, så du ikke fristes til at slugt på andre high-carb fødevarer, såsom pommes frites, kort efter afslutningen på et måltid. Start dit måltid med en smed grøn salat, og ender det med frisk frugt. De er to måder at begrænse dit indtag af kulhydrater.

Vælge den Rigtige Korn og Mejeriprodukter

Yoghurt med probiotika er et godt valg, når du er på et krydstogt skib, fordi de probiotika kan hjælpe med at beskytte dig mod potentielle sygdomme, som det er sandsynligt, på et skib, fyldt med tusindvis af andre mennesker, konstaterer Dr. Oz Garcia, en ernæringsekspert til at skrive til "Travel and Leisure." Lav-fedt almindelig yoghurt indeholder omkring 11 gram kulhydrat pr 8-ounce servering, hvilket gør det til en low-carb mulighed. Selvom hele korn fødevarer, såsom pasta og brød, ikke indeholder kulhydrater, små portioner, der er acceptable på en lav carb kost, fordi de er også høj i fiber, der holder dit fordøjelsessystem fungerer godt, og kan hjælpe du føler dig fuld længere mængder af tid.

Pas på af Drikkevarer

Frugtagtig alkoholiske drikke, såsom margaritas, er meget højere i kulhydrater end røde eller hvide vine. Hvis du virkelig vil have en alkoholholdig drik, vælge en af disse og holde sig til kun én eller to 5-ounce hælder, så du ikke ender med at forbruge alt for mange kulhydrater. Almindeligt vand er carb-fri, og det vil holde dig hydreret, når du fortsætte på cruise-aktiviteter, såsom svømning. Spring sukkerholdige drikke, såsom sodavand, fordi de kan indeholde 45 gram kulhydrater eller mere per 12-ounce servering. Mange krydstogtskibe tilbyde juice barer, men disse kan være kulhydrat bomber, især hvis de drinks, der indeholder frosne yoghurt, sorbet eller andre sukkerholdige indholdsstoffer. Hvis du virkelig ønsker en, for den mindste størrelse er muligt, eller opdele den ene med en rejsefælle.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære