Sund Kost >> Ernæring

Du kan Drikke Protein Og Løbe for at Tabe sig?

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret: 06 December, 2018

Alle gevinster vægt på forskellig vis, så det giver mening, at der ingen one-size-fits-all metode for at miste det. Den ene konstant er, at du skal pleje din krop, mens du forbrænder flere kalorier end du indtager. Protein shakes er ikke en magisk eliksir, der vil smelte væk de ekstra pounds uden anstrengelse, men når de kombineres med at køre, kan de være en effektiv del af dit vægttab program.

Tip

Du kan drikke protein shakes og løbe for at tabe sig, hvis du ser dine kalorie tæller, og ikke forsøge at erstatte alle måltider med shakes.

Protein og Vægttab

Sult er en af de sværeste ting at beskæftige sig med, når de forsøger at tabe sig. Mest høj-protein fødevarer tilbyder et fremragende forhold mellem ernæring til kalorier, som sikrer, at du er nærende din krop uden at overspise. Protein tager længere tid at fordøje og proces, hvilket betyder, at det ikke medfører, at blodsukkeret, spike og insulin reaktion på, at raffineret sukker og forarbejdet stivelse gøre. Dette er vigtigt, fordi disse udsving kan føre til overspisning.

Protein hjælper du føler dig fuld længere, fordi det blokerer visse receptorer i din mave-tarmkanalen. Når disse receptorer er blokeret, din hjerne vil ikke signalere sult, som hjælper med at holde din kalorieindhold tælle, hvor du ønsker det.

Protein er også de vigtigste byggesten til at udvikle muskler. Jo mere muskelmasse du har, jo flere kalorier din krop forbrænder, når den er i hvile. Kører opbygger og styrker de muskler, så protein er nødvendig for at støtte denne.

Fordelene ved Motion

Motion i alle former forbrænder kalorier. Aerob motion styrker dit hjerte og lunger, mens anaerob motion, såsom at løfte vægte, virksomheder og opbygger muskler og styrker dine knogler. Begge former øge omsætning, ilte dit blod og kan hjælpe med at lindre stress og forbedre dit humør.

Løb er en af de mere effektive øvelser til at tabe og bevare vægten, fordi det kræver ingen særlig uddannelse eller udstyr, bortset fra en god kvalitet løbesko. Det kan også gøres stort set hvor som helst, og du kan lære i dit eget tempo, raffinering dine mål, som du kan nå-og overgå dem.

Kører Gjort Rigtigt

Din krop er dybest set en organisk maskine og, som sådan, dens vigtigste mål er at fungere effektivt. Det betyder, at opretholde en status quo. Hvis du se dine kalorier og ernæring og køre 3.5 km på 20 minutter hver dag i to uger eller måske lidt længere, vil du tabe sig. Men hvis du blot fastholde, at regime, pounds vil stoppe med at smelte væk, som din krop justerer.

Nøglen til at kører for vægttab er at holde ændre det op. Tilføj afstand til dit løb. Jo længere du kører, jo flere kalorier vil du forbrænde. Længere kører, er en effektiv måde til at lindre generel stress, opbygge udholdenhed og brænde kalorier.

En anden måde at ændre det op, og holde din krop fra at få alt for godt med træningen er at køre den samme distance, mens du forsøger at skære din tid. Start ud ved at afskære bare 30 sekunder pr køre, så er 45 sekunder, og derefter et helt minut. Når du har gjort det, så prøv at skære yderligere 30 sekunder, og så videre. At gøre det trinvist sikrer, at du ikke presser dig selv hårdt nok til at risikere skader. Dette er også forbrænder flere kalorier, og det kan være opmuntrende og endda spændende at se, din tid på at falde.

Prøv interval løb. Start ud på en langsom jog for den første halve mile), og derefter sprint i 1 til 2 minutter, eller indtil du passerer tre huse eller gå en halv blok – eller i uanset hvilken måde netop din rute giver mulighed for nem måling. Skiftevis løbe og sprinte, og slutter med en langsommere gang for at køle ned. Dette holder din krop fra at få det godt med dit regelmæssig afstand og tid, som vil hjælpe dig med at opretholde en sikker og stabil vægt tab.

Hjælp Protein Drikkevarer Korrekt

Som med noget mad eller drikke, ikke alle protein drikkevarer er de samme. Ifølge Mayo Clinic, de fleste voksne kræver kun 46 til 56 gram protein per dag, mens bodybuildere generelt fordoble deres vægt med 10 for at finde ud af, hvor meget protein, de har brug for. Der er en enorm forskel mellem disse to tal, men så længe du ikke falder under 46 gram per dag, bør du være fint. Mange protein drikkevarer og pulvere er bare milkshakes med en håndfuld af vallepulver smed i, så læs etiketterne, inden du køber dem.

Hjemmelavet protein shakes er enkle at gøre i blenderen. Start med nonfat yoghurt og enten mælk, sojamælk eller møtrik mælk. Tilføj en banan for kalium, og smag din drink med en kombination af frugter og grøntsager, som du kan lide. Tilføj en skefuld peanut smør eller andre nøddesmør – eller en god kvalitet protein pulver – og nogle is, og du har en skummende, lækker, protein-pakket drink til at genopbygge din krop efter en løbetur.

Læg ikke rå æg eller rå kød til dine protein shakes. Uanset hvor dedikeret en runner, du er, du er hverken Rocky eller Bruce Lee, og du behøver ikke risikoen for salmonella eller e. coli.

Du må ikke forsøge at erstatte alle dine måltider med protein drikke, fordi du også har brug for fiber i din kost. Det er også lettere at holde fast i et vægttab plan, hvis du sørger for at spise en bred vifte af fødevarer, herunder grøntsager, frugter, magert kød, fedtfattige mejeriprodukter, hele korn, bønner og nødder. Hvis du beslutter at lave protein shakes en del af dine daglige måltider, er en protein shake efter en løbetur, og en lille mængde af protein lige før sengetid for at hjælpe med at reparere og opbygge muskler, mens du sover.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære