Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Du Drikke Kaffe, Når Man Tager Multivitaminer?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 27, 2018

En kop kaffe og en daglig multivitamin gå hånd-i-hånd-de er blot en del af din morgen rutine. Mens du tager en multivitamin og drikke en kop kaffe er generelt ikke farlige, kan du ikke være at få alle de næringsstoffer, som din tillæg har at tilbyde. Du er bedre tjent med at vente til efter du er færdig med at kop joe.

Fordobling Op på Koffein

Nogle kosttilskud multivitamin allerede indeholder koffein. Så hvis du nyde en dampende kop lige efter du har taget din multivitamin, at du får langt mere koffein end du måske er klar over. Den overdrevne mængde af koffein i dit system kan gøre dit hjerte begynder væddeløb og efterlade dig nervøs. Hvis etiketten på din multivitamin har ordlyd som "mental årvågenhed" eller "energi," vitamin pille sandsynligvis indeholder koffein.

Koffein Effekt på Fordøjelsen

Tænk på, hvordan du føler efter, at første kop kaffe. Du bliver i live og føler energi efter næsten gør det ud af sengen i morgen. Koffein har den samme effekt på dit fordøjelsessystem, ved at øge muskel sammentrækninger langs tarmkanalen. Dette gør tingene rejse endnu hurtigere gennem din tarm. Samtidig med at få dit liv i bevægelse første ting kan gøre dig føle sig lettet, kan det ikke give din multivitamin rigelig tid til at absorbere hele vejen. I slutningen, kan du vind op passerer nogle af de næringsstoffer, som du forsøger at få fra en multivitamin, højre gennem din afføring.

Andre Fordøjelsesforstyrrelser Overvejelser

B-vitaminer og C-vitamin i kosttilskud multivitamin er vandopløselige, så dit system bruger, hvad det har brug for og derefter dine nyrer udskiller ekstra ud gennem urinen. Når du drikker kaffe, omkring samme tid som at tage din multivitamin, koffein øger blodgennemstrømningen i hele kroppen, selv i dine nyrer. Som et resultat, dine nyrer arbejde hurtigere for at filtrere gennem affald, som er den vanddrivende effekt af koffein. Nogle af de vitaminer venstre flyder rundt fra din multivitamin kan blive trukket ind i urinen uden at blive absorberet. Mens dette er ikke farligt, det nederlag formålet med at tage en multivitamintilskud.

Når at Sip

Snarere end at have morgenmad, en kop kaffe og din multivitamin alle på en gang, sæt dit supplement til side til senere. Nyde din øl og mad først, og derefter tage din multivitamin om 10 eller 15 minutter senere, foreslår Dr. Mark Moyad fra University of Michigan Medical Center. Du skal stadig have mad nok i din mave på dette tidspunkt for at undgå maveproblemer i relation til at tage p-piller på en tom mave. Bare drikke et helt glas vand med multivitamin til at hjælpe med fordøjelsen.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære