Sund Kost >> Kost

Kan Diabetikere Spise Popcorn?

Skrevet af Courtney Winston; Opdateret 07 December, 2018

Popcorn er en af livets små mellemmåltider fornøjelser -- efter alt, der kunne forestille sig at gå for at se et svirp uden at stoppe af den snack tæller for en lille spand? Mens personer med diabetes bør forsøge at undgå de meget saltet og smøragtig versioner, popcorn kan stadig være sikkert indarbejdet i diabetisk diæt.

Tip

Popcorn har højt fiberindhold og et lavt glykæmisk belastning i forhold til mange andre snacks, så længe det indtages i moderate mængder, det gør et sundt supplement til den diabetisk diæt.

Ernæringsmæssige Indhold af Popcorn

Som enhver fuldkorn kilde til kulhydrat, air-poppet og uforarbejdede popcorn er en glimrende kilde til næringsstoffer til personer med diabetes. De fleste "light" popcorns indeholder 80 til 100 kalorier og 3 gram kostfibre per portion. Fordi det er lavet af majs, som er en hel korn, popcorn ikke påvirker blodsukkeret så dramatisk som andre sukkerholdige snacks. I virkeligheden, en portion popcorn har et glykæmisk belastning, der er 2 til 4 gange lavere end andre snacks, såsom rosiner, graham crackers, eller kartoffel chips.

Den Diabetiske Del Størrelsen af Popcorn

Ifølge American Diabetes Association, en diabetisk del størrelsen af popcorn er lig med 3 kopper poppet popcorn, eller ca 15 gram kulhydrater. Fordi personer med diabetes kan forbruge mellem 15 og 30 gram kulhydrat til snacks, ikke mere end to portioner eller 6 kopper af popcorn bør indtages på én gang. De fleste individuelle, 1 ounce poser af mikrobølge-popcorn poser indeholder ca 21 gram kulhydrat, hvilket gør disse dele er perfekt for personer med diabetes.

At vælge den Rigtige Popcorn

Personer med diabetes skal være opmærksomme på den type af popcorn, de spiser, fordi mange versioner har tilsat fedt, sukker og salte. Når du vælger popcorn på købmand, enkeltpersoner bør inspicere ernæring etiketter for total fedt, transfedt, sukker og natrium. Total fedt og tilsat sukker bør begrænses så meget som muligt, og ideelt bør der være ingen transfedtsyrer, der er anført på etiketten. Natrium bør holdes under 150 milligram per portion, fordi det er 10% af den anbefalede daglige natrium indtag.

Giver Popcorn Smag

De fleste mennesker kan tilføje smag til popcorn, som dæmper den i salt og smør; men denne praksis er ikke befordrende for håndtering af diabetes, vægt eller blodtryk. I stedet, personer med diabetes, kan smag deres popcorn ved spritzing det med smør-flavored spray eller olivenolie. De kan også tilføje hvidløg eller løg pulver til at give det et kick uden alle de ekstra salt. For dem, der nyder, elkedel majs, drys en tsk pulveriseret sukker-sødestof som stevia kan tilfredsstille den søde trang, uden alle de sukker.

Prøve Snack Fødevarer

For en lys popcorn snack, personer med diabetes kan spise en 100-kalorie-taske med lavt fedtindhold popcorn. De kan også få fat i en en-tjener taske af "light" - kedel popcorn, hvis det er lavet med et kunstigt sødemiddel. For en fuldstændig ikke-forarbejdede snack, diabetikere kan pop deres egen friske popcorn og krydr det med hvidløg og løg pulver.

Om Forfatteren

Dr. Courtney Winston er en registreret/autoriseret diætist, certificeret diabetes pædagog og den offentlige sundhed pædagog. Hun har en Master of Public Health fra University of North Carolina i Chapel Hill og hendes ph.d. - grad fra University of Texas Health Science Center. Dr. Winston blev anerkendt i 2012 med Academy of Nutrition and Dietetics ny Leder i Diætetik Award for staten Californien.

ADVERT

Mest populære