Sund Kost >> Ernæring

Hvad Kan Kombineres Med Collard Greens for Komplet Protein?

Protein består af aminosyrer, der består af 10, der er vigtigt, og 10, der er uvæsentlige. Essentielle aminosyrer skal indtages fra mad, som kroppen ikke naturligt gør dem til. Fødevarer, der indeholder alle de essentielle aminosyrer kaldes komplet proteiner, og fødevarer, der ikke er kaldet ufuldstændig. Collard greens er ufuldstændige proteiner, på trods af det faktum, at de har 4 gram protein per kop. Disse vitamin - og mineral-pakket planter ikke almindeligt at få parret med andre retter, men ved at vælge de rigtige fødevarer, kan du gøre komplette proteiner.

Bælgfrugter

Bælgplanter har ydre bælg at dække op på rækker af frø. De mest almindelige typer af bælgfrugter er bønner, ærter og linser. Hver af disse har en høj mængde protein, men de er stadig ufuldstændig. Parring dem i et måltid med collard greens vil skabe et komplet protein. Du har også mulighed for at lave en salat med hakkede collard greens og tilføjer i en eller anden form for bælgplanter.

Bælgfrugter indeholder også høje mængder af B-vitaminer, kalium, magnesium, zink, komplekse kulhydrater, og vigtigst af alt, fiber. En 1/2-cup servering af sorte bønner indeholder 8 gram eller fiber. Bønner har to typer -- opløselige og uopløselige. Opløselige fibre danner en gel i maven, som hjælper med at fylde dig op, og også reducerer kolesterol niveauer. Uopløselige fibre hjælper med at flytte afføring gennem fordøjelseskanalen hurtigt, hvilket reducerer risikoen for forstoppelse og tyktarmskræft.

Korn

Fuldkorn er deres kim, klid og endosperm intakt. Dette holder fiber og næringsstof indhold højt. Raffineret korn, såsom hvidt brød, bagels og sukkerholdige korn, har haft nogle eller alle af disse komponenter er fjernet, hvilket gør dem lavere i næringsstof værdi. Fuldkorn indeholder moderate mængder af protein, og de laver gode side retter med collard greens. Brune ris, byg, hvede, hirse og boghvede er eksempler på fuldkorn. Blanding af bønner i en af disse korn er en måde at øge næringsindholdet endnu mere. Hele korn brød, pasta, kiks og tortillas gøre gode tilføjelser til dit måltid, så godt.

Nødder og Frø

Nødder og frø har moderate mængder af protein, og de er også høj i fedt og fibre. Drys sesam -, solsikke-eller hørfrø tværs forberedt collard greens er en god måde at få dem til komplette proteiner. Du har også mulighed for at bruge hakkede mandler, valnødder, pekannødder eller anden form for møtrik. Omfatter frø, nødder, bønner, collards sammen for en mangfoldig, komplet protein mulighed.

Fedt i nødder og frø er enten mono-eller polyumættede. Omega-3 fedt, som er flerumættede, er især fundet i valnødder og hørfrø. Denne type af fedt hjælper med at reducere risikoen for slagtilfælde og hjertesygdomme, og det bygger også cellemembranerne i hjernen.

Animalske Kilder

Du vil altid have et komplet protein, når du har parret collard greens med animalske proteiner. Disse omfatter oksekød, svinekød, kylling, kalkun, fisk, skaldyr, vildt, and og lam. Derivater af animalske produkter, der også tæller som komplette proteiner, såsom mælk, ost, yoghurt, æg og hytteost. Tilsæt hakkede collard greens til en omelet i morges for et næringsstof, der morgenmad.

Nogle af disse proteiner er højt indhold af mættet fedt, såsom oksekød, svinekød og regelmæssig mejeri. Se for magre udskæringer af oksekød, som højreb tip, top højreb og bunden runde bøf. Vælg svinemørbrad, top loin og center lænd og fedtfattige mejeriprodukter.

Tips

Folk tror ofte, du har brug for at spise ufuldstændige proteiner sammen, for at få gavn af deres aminosyrer. Timingen af dit indtag er faktisk irrelevant. Det vigtigste er, at du indtager proteiner fra forskellige kilder hele dagen. For eksempel, har collard greens ved sig selv for en frokost-snack og bønner til aftensmad. Du vil stadig få de aminosyrer, der er nødvendige for at danne et komplet protein.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære