Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Chayote Squash Lavere Blodsukker?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret November 21, 2018

Chayote er en nærende squash, der kun indeholder 38 kalorier pr kop og give 21 procent af den daglige værdi for C-vitamin, 14 procent af DV-til mangan og 18 procent af DV for kostfibre. Nogle foreløbige resultater viser, at det kan have nogle specifikke sundhedsmæssige fordele, herunder hvilket potentielt kunne sænke blodsukkeret efter måltider og begrænsning af insulinresistens.

Effekt på blodsukkeret

En dyr undersøgelse, der er offentliggjort i Mad & Funktion i 2011, fandt at drikke chayote juice før måltider kan hjælpe til at begrænse stigninger i blodsukkeret, fra en stivelsesholdige måltid. Yderligere forskning er nødvendig for at kontrollere, om denne effekt opstår i mennesker, samt mængden af chayote, en person ville have til at tage i til at opleve denne blod-sukker-sænkende effekt.

Effekt på Insulin Resistens

En gennemgang artikel, der er offentliggjort i Farmakognosi Magasin i 2014 bemærkes, at chayote kan også begrænse handlinger af et enzym kaldet protein tyrosin phosphatase 1β , som i det mindste delvist ansvarlig for at folk udvikler insulinresistens og dermed type 2-diabetes. Yderligere forskning er nødvendig for at afgøre, om denne effekt opstår i mennesker såvel som i laboratoriet, før chayote squash kan anbefales til at sænke blodsukkeret.

Potentielle Overvejelser

Mens man spiser chayote squash er sundt i moderate mængder, du ikke ønsker at gå overbord. Chayote kan have en blod-pres-sænkende effekt, så check med din læge for at sikre, at det er sikkert for dig, hvis du er på blodtryk medicin. Det kan også fungere som et vanddrivende, så du skal ikke bruge det, hvis du tager medicin med samme virkning.

Som en Del af en Sund Kost

Chayote smager ligner agurker og sommer squash og kan bruges på samme måde, som du bruger disse grøntsager. Det går godt med kokosmælk, citron og limesaft, hvidløg, chilis, koriander, forårsløg, spidskommen og karry.

Lave en side parabol af sautering chayote med hvidløg, ingefær og rød peber flager, eller tilberede en suppe af pureeing chayote med kylling materiel, løg, hvidløg, koriander og rød peber flager. Drej chayote til en hovedret ved at tjene det blandet med kartofler, løg, hvidløg og kylling.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære