Sund Kost >> Ernæring

Kan Du Opbygge Muskler ved at Tage Valle Protein en Gang om Dagen?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret November 27, 2018

Som et kosttilskud, whey protein er populært blandt bodybuildere og jævne folk ens. Det er en høj kvalitet, koncentreret kilde til protein med nogle ernæringsmæssige fordele-men ikke en tryllestav, til at sætte på musklen. For at få slankere og stærkere, vil du nødt til at kombinere den rette ernæring med en regelmæssig øvelse plan, og du kan supplere med whey, hvis du stadig mangler protein.

Valle ' s Rolle

Videnskab behøver ikke at sikkerhedskopiere tanken om, at valleprotein har magt til at opbygge muskler -- men forskningen ikke understøtter forestillingen om, at valle, der kan gøre en styrke træning mere effektiv. I forskning, der er offentliggjort af "Journal of the American Medical Directors Association" i 2012, opdagede forskere, at de forsøgspersoner, der suppleret med proteiner, som valle fået mere lean muskelmasse i løbet af en 24-ugers styrketræning program end fag i programmet, der ikke tillæg.

Muscle Vedligeholdelse

Hvad hvis du får en skade, eller ikke kan finde ud af meget ofte-kan valle hjælp? Svaret synes at være ja. I en undersøgelse offentliggjort i 2008 i tidsskriftet "Ernæring Og Metabolisme," overvægtige forsøgspersoner, som tog en whey protein supplement to gange dagligt bevaret mere muskelmasse og tabt mere fedt på kroppen i løbet af en 12-ugers periode, end forsøgspersoner, der ikke tager valle. En del af forklaringen kan ligge i, at protein opfordrer muskuløs sundhed, reparation og recovery.

Valle ' s Fordele

Den menneskelige krop fordøjer valle hurtigere end mange andre former for protein, herunder sammenlignelige protein pulver som kasein. Det er en fordel, når det kommer til muskel opsving og vækst umiddelbart efter træning. Valle er også en komplet form af protein, hvilket betyder, at det indeholder alle essentielle aminosyrer. Bortset fra soja, de fleste af plante-baseret protein pulver, som brune ris og hamp, ikke tilbyder den samme ydelse.

Ved Hjælp Af Whey Protein

Før du begynder at bruge vallepulver, tjekke med din læge for at være sikker på det ville være et sundt supplement til din kost. Hvis dit mål er at opbygge muskler, du kan have brug for mere protein end normalt-men de fleste Amerikanere får allerede mere end det dobbelte af den mængde protein, de har brug for, i henhold til de Læger, Committee for Responsible Medicine. Rice University forskere foreslår at supplere en sund kost og regelmæssig styrketræning sessioner med 0,6 til 0,9 gram protein pr pund af din kropsvægt om dagen for de bedste resultater i muskel gevinst.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

ADVERT

Mest populære