Sund Kost >> Kost

Kan Du Få en Øl Mave Fra Spiritus?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 17 December 2018

En øl mave er bare et udtryk for at det overskydende af abdominal fedt omkring midten, men det behøver ikke kun at opstå fra at drikke øl. Du kan faktisk vokse en mave fra et vilkårligt antal af fødevarer og drikkevarer. Det afgørende er, hvor mange kalorier, du indtager, ikke nødvendigvis hvor kalorierne kommer fra. Fordi hård spiritus alene har færre kalorier end en øl, kan det tage længere tid for en øl mave til at vokse, men det er altid muligt, når du tager i flere kalorier, end du forbrænder.

Øl Mave

En øl mave er virkelig kun det overskydende af abdominal fedt. Øl ikke nødvendigvis behøver at være involveret, for at du kan udvikle den berygtede øl mave. At drikke øl, kan helt sikkert bidrage til, at vækst af abdominal fedt, i henhold til MayoClinic.com, men det er de kalorier, ikke øl i sig selv, der forårsager dette til at ske. Den gennemsnitlige 12-ounce øl indeholder ca 153 kalorier. Hvis du drikker for mange øl, alle disse kalorier vil sandsynligvis oversætte til vægtøgning, hvilket ofte sker omkring midten. Mange mennesker nyder at usunde snacks, såsom hot wings og potato skins, mens de er der en øl eller to. Disse kalorier er at bidrage til udviklingen af en stor gut, som godt.

Spiritus og Øl Mave

Alle typer af alkohol kan spille en rolle i dannelsen af en øl mave, i henhold til MayoClinic.com. Lige billeder af spiritus, såsom vodka, rom, tequila og whisky indeholder omkring 64 kalorier per ounce, så det vil tage længere tid for kalorier til at forårsage en øl mave, men det er muligt. Drinks der indeholder spiritus kan have samme beløb, eller mange flere kalorier, end den gennemsnitlige øl, dog, og det betyder, at spiritus kan være endnu mere skyld end øl. En pina colada, for eksempel, indeholder 245 kalorier, og en daiquiri har omkring 112 kalorier. Vin kan være en undtagelse, MayoClinic.com noter. Vin kan ikke bidrage til en øl mave samme måde spiritus gør, men yderligere forskning er nødvendig for at afgøre, om det er sandt, og hvorfor det er tilfældet.

Farer en Øl Mave

Du kan være selv-bevidst om din øl mave, men du bør også bekymre sig om de konsekvenser, det har for dit helbred. Den abdominal fedt er karakteristisk for en øl mave kaldes visceralt fedt. Bærer rundt på overskydende beløb af visceralt fedt øger din risiko for hjertesygdomme og Type 2-diabetes, ifølge Harvard Medical School. For meget visceralt fedt kan også sætte dig på en større risiko for tyktarmskræft og søvnapnø, MayoClinic.com noter.

Tips og Overvejelser

Hvis du har en øl mave, laver en aftale med din læge, til at oprette en plan, der vil hjælpe dig med at tabe overskydende vægt og forbedre din generelle sundhed og velvære. Fordi øl og alkohol kan bidrage til en øl mave, og begrænse dit indtag af både. Skæres tilbage til en lejlighedsvis øl -, shot af spiritus eller blandet cocktail. Der vil hjælpe dig med at reducere, hvor mange kalorier, du indtager, som kan oversætte til vægttab og afskaffelse af din øl mave. Spise en sund kost og få masser af motion som ekstra måder til at hjælpe dig med at løse din mave.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære