Sund Kost >> Sunde Måltider

Kan Babyer At Drikke Tranebærsaft?

Skrevet af Kathryn Vera; Opdateret November 27, 2018

At give din baby de næringsstoffer, som han har brug for er vigtigt for hans optimal vækst og udvikling. Når det gives på den rigtige alder, og i de rette mængder, tranebær juice kan tilbyde fordele til din voksende baby. Gør dig bekendt med saft anbefalinger, før de giver tranebær juice til din bundt af glæde.

At vælge det Rigtige Tidspunkt

Når det kommer til at indføre nye fødevarer med et barns kost, timing er alt. KidsHealth bemærker, at modermælk eller formel, der skal danne grundlag for et barns kost, indtil han eller hun er mindst 6 måneder gamle. Når spædbørn har bestået denne milepæl, om det er acceptabelt at give dem saft i små mængder, siger den Amerikanske Academy of Pediatrics. Men, juice giver nogen markante fordele i forhold til hele frugter i børn, der er over en alder af 6 måneder.

Portion Kontrol

Mens portion kontrol er vigtigt i enhver alder, er det især afgørende for voksende babyer. I virkeligheden, spædbørn bør ikke modtager flere end 4 til 6 ounce af enhver form for juice-herunder tranebær-på en enkelt dag. I store mængder, tranebær juice kan tilføje ekstra kalorier og føre til overskydende vægtøgning og overvægt i barndommen. Børn, der drikker mere end de anbefalede mængder af cranberry juice kan også opleve diarré, og kan udvikle huller i tænderne i en tidlig alder.

Servering Tranebær Juice

Sørg for at følge ordentlig servering anbefaling, når det kommer til at give din baby tranebær juice. Kun tilbyder 100 procent tranebær juice som ikke indeholder tilsat sukker for optimal sundhed resultater, når det kommer til at indføre denne drik til din baby. Give tranebær juice -- og for den sags skyld, væsker af enhver type-i en kop til at fremme grov motoriske udvikling og mundtlig kontrol.

Sundere Alternativer

Ud over bryst mælk eller formel, der er mest børn, der er ældre end 6 måneder og er begyndt at spise fast føde kan drikke almindeligt vand i små mængder. Efter barnet har nået 1 år af alder-aldrig før -- han eller hun kan begynde at drikke sødmælk i stedet for bryst mælk eller formel.

Om Forfatteren

Kathryn Vera har en master ' s degree i fysiologi, samt licensure som en Registreret Diætist. I øjeblikket arbejder hun som Klinisk træningsfysiolog i hjerterehabilitering, hvor hun giver pleje til patienter, der lever med en kronisk hjertesygdom.

ADVERT

Mest populære